Warempel!

Wij zijn het.

Wie? Warempel.
Wat? Sterke copy, verhelderende webteksten, prachtige foto’s en prikkelende video’s.
Waarom? We kunnen niet anders. Content zit in ons dna.
Wie? Luc, Tamara, Marije, Henoch, Bart, Bas, Tom en Joris. Leer ons team kennen!

Wij zijn Warempel

Wij zijn Warempel, hét contentmarketingbureau uit Zevenaar. Wij helpen graag jouw organisatie consistent zichtbaar te zijn online. Dat doen we met allerlei soorten content, van blogs en interviews tot foto’s en filmpjes.

Momenteel schrijven wij over CNC-frezen, de vis van de maand, NEN-normen, warmtepompen, muzikale lesmethodes en nog véél meer. Je ziet: we zijn van bijna alle markten thuis. En de markten die we niet kennen, leren we maar wat graag kennen. Zijn wij dan óveral goed in?

Samen komen we verder

Nee, gelukkig niet. De dingen die anderen beter kunnen, moet je aan hen overlaten. Zoals met zoekwoordenonderzoek, SEA-campagnes en klantreisanalyses. Dat doen wij in samenwerking met onze partner Booosters. Hun online marketeer Niels zit twee keer per week bij ons op kantoor om klanten nóg beter zichtbaar te maken.

Luc Kipmulder

Hoe zit dat nou met Warempel?

We doen alsof we veel ervaring hebben, maar bestaan pas sinds 2022?

Klopt. Beide zijn juist. De naam Warempel is op 1 mei 2022 officieel naar buiten getreden als label van Wij zijn WEB, dat verder bestaat uit BIG FAT Internet en Exapps. We zijn eigenlijk een oude rot in het vak met een babyface (tip: probeer dat niet te visualiseren).

Ondanks onze ervaring zijn we nog steeds nieuwsgierig. Samen met ons inlevingsvermogen vormt dat de basis om relevante content te maken. Vaak informatief, regelmatig inspirerend en soms om gewoon een lach op het gezicht te krijgen. Wij willen onze klanten én hun publiek het ouderwetse Warempel-gevoel geven.

Meer weten over Warempel?
Vraag het aan Luc
Luc Kipmulder