Warempel!

Wij zijn het.

Wie? Warempel.
Waarom? We houden van content en verhalen. Én van organisaties. Samen delen we de unieke verhalen met het publiek.
Hoe? Consistent, gestructureerd en op basis van vaste pijlers. Waarbij we inspelen op behoeftes van het publiek.
Wat? Sterke copy, overtuigende webteksten, blogs, referenties en prikkelende foto’s en video’s.
Wie? Luc, Tamara, Marije, Henoch, Maud en Tom. Leer ons team kennen!

Wij zijn Warempel

Wij zijn Warempel, hét contentmarketingbureau uit Zevenaar. Wij helpen graag jouw organisatie consistent zichtbaar te zijn online. Dat doen we met allerlei soorten content, van blogs en interviews tot foto’s en filmpjes.

Momenteel schrijven wij over CNC-frezen, de vis van de maand, NEN-normen, warmtepompen, muzikale lesmethodes en nog véél meer. Je ziet: we zijn van bijna alle markten thuis. En de markten die we niet kennen, leren we maar wat graag kennen.

Samen komen we verder

Zijn wij dan óveral goed in? Nee, gelukkig niet. De dingen die anderen beter kunnen, moet je aan hen overlaten. Zoals met zoekwoordenonderzoek, SEA-campagnes en klantreisanalyses. Dat doen wij in samenwerking met onze partner Booosters.

Maken wij een video voor de klant? Dan springen we niet zélf achter de camera, maar schakelen we regisseur en cameraman Bart in. Wel zijn onze contentmarketeers nauw betrokken bij de totstandkoming van de video, omdat wij bijvoorbeeld meedenken over het script, de locaties en de planning en ook tijdens de draaidag de regie bewaken en Bart assisteren.

En wanneer we vette foto’s nodig hebben voor bijvoorbeeld een beeldenbank, teamfoto’s of een uitgelicht product of dienst dan vertrouwen we op de expertise van fotograaf Bas. Samen hebben wij die klik die nodig is om de foto’s te maken!

Luc Kipmulder

Hoe zit dat nou met Warempel?

We doen alsof we veel ervaring hebben, maar bestaan pas sinds 2022?

Klopt. Beide zijn juist. De naam Warempel is op 1 mei 2022 officieel naar buiten getreden als label van Wij zijn WEB, dat verder bestaat uit BIG FAT Internet en Exapps. We zijn eigenlijk een oude rot in het vak met een babyface (tip: probeer dat niet te visualiseren).

Ondanks onze ervaring zijn we nog steeds nieuwsgierig. Samen met ons inlevingsvermogen vormt dat de basis om relevante content te maken. Vaak informatief, regelmatig inspirerend en soms om gewoon een lach op het gezicht te krijgen. Wij willen onze klanten én hun publiek het ouderwetse Warempel-gevoel geven.

Leer ons nóg beter kennen

Wil je nóg beter weten wie we nu eigenlijk zijn? Check dan deze blogs waarin je de mensen achter Warempel beter leert kennen.

verhalen
Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder