Vacaturescan

De juiste mensen vinden is lastig. Het is daarom des te belangrijker dat jouw vacaturetekst foutloos is en uitnodigt tot solliciteren. Met de vacaturescan van Warempel kun je daarvan uitgaan!

Werkzoekenden kunnen momenteel uit veel aanbod kiezen. Zomaar wat functieomschrijvingen en vereiste competenties opschrijven in een vacature gaat ‘m niet worden.

Het is aan jou, als bedrijf op zoek naar personeel, de taak om er écht goed uit te springen en jezelf te presenteren als een aantrekkelijke werkgever. De vacature is namelijk een heel belangrijk contactmoment in de candidate journey (de reis die een sollicitant aflegt tijdens het vinden van een baan). Hierin geef je aan wat je te bieden hebt en wat de specifieke functie zo leuk maakt.

Wij van Warempel helpen je graag met het schrijven en optimaliseren van je vacatureteksten. Dat doen we niet alleen door clichés te vermijden, maar ook door te kijken naar wie de doelgroep is en waar die nou eigenlijk naar op zoek is in een vacature. We zorgen voor een heldere en uitnodigende vacature die qua stijl perfect past bij jouw manier van communiceren. En uiteraard zijn al onze teksten foutloos geschreven.