Wat je krijgt

Hartstikke leuk natuurlijk, contentmarketing. Maar wat levert het nou concreet op? Een terechte vraag, waar we graag antwoord op geven. Lees maar.

Wat je krijgt bij Warempel

Doelstellingen behalen

Ieder bedrijf heeft doelstellingen, ook jouw bedrijf. Met contentmarketing helpen wij jou om je doelstellingen te behalen. Denk aan:

 • Grotere naamsbekendheid
 • Meer (kwalitatieve) websitebezoekers
 • Nieuwe medewerkers aantrekken
 • Een hogere positie in Google
 • Een beter imago als werkgever
 • Nieuwe offerte-aanvragen

Maar het állerbelangrijkste is dat we jouw publiek doorlopend verder helpen met waardevolle content. Met goede contentmarketing geef je antwoord op vragen die jouw doelgroep heeft, los je problemen voor hen op én help je hen verder met jouw kennis en expertise. Zodat jij een autoriteit wordt binnen jouw branche en de doelgroep jou weet te vinden. Altijd.

Hoe we dat doen

Bijna iedereen kan wel een leuk stukje typen of een foto schieten. Maar content maken die scoort, dát is een vak apart. Daarom verdiepen we ons altijd in jouw doelgroep, bepalen we samen wat voor hen belangrijk is en passen we onze content hierop aan. Vanuit een heldere strategie maken we consistent nieuwe content voor jou, zodat je iedere dag, week of maand zichtbaar bent op de plekken waar jouw doelgroep zich bevindt. Op terugkerende basis kun je dus het volgende van ons verwachten:

 • Blogs, nieuwsberichten en verhalen
 • SEO-artikelen
 • Socialmedia-posts

Een langetermijnstrategie

Contentmarketing is vooral een kwestie van een lange adem. Soms zie je niet direct resultaat, maar jouw investering betaalt zich altijd op de lange termijn uit. Investeren in contentmarketing is daarom een (langetermijn)investering, waar je – met goede content – nog jarenlang de vruchten van plukt.

Neem bijvoorbeeld een (SEO-)blog. Als de inhoud van het blog aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep én de juiste zoekwoorden bevat, blijft dit blog verkeer opleveren. Dat is geen eenmalige winst, maar een blijvende opbrengst van contentmarketing. Oók na maanden of jaren.

Het resultaat van die inspanningen kan je via een online dashboard eenvoudig in kaart brengen. Omdat per organisatie de doelen verschillen, is elk dashboard op maat gemaakt. Hiervoor werken wij samen met onlinemarketingbureau Booosters. Zij geven advies op maat, inclusief bijbehorende begroting.

Waarom contentmarketing uitbesteden?

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met contentmarketing, maar de kans is groot dat het jou aan tijd, kennis of zin ontbreekt om zelf in de pen te klimmen. Of je hebt geen marketingafdeling om deze werkzaamheden aan uit te besteden. Waarom zou je anders gaan Googelen naar een contentmarketingbureau? 😉 Jouw contentmarketing uitbesteden aan Warempel levert dan ook veel voordelen op. Een aantal op een rijtje:

 • Wij schrijven jouw teksten
 • Wij nemen het initiatief en ontzorgen
 • Wij verspreiden het onder de juiste doelgroep en op de juiste plekken
 • Wij zorgen ervoor dat er geen gat valt in jouw marketingactiviteiten
 • Wij bewaken jouw contentstrategie

Kortom: wij nemen alle marketingwerkzaamheden uit handen, waardoor jij je bezig kunt houden met de werkzaamheden waar jíj blij van wordt. Een win-winsituatie dus!

‘We moeten iets met content’

Roep jij dit ook regelmatig tegen je collega? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij hebben het antwoord: bel even met onze marketingadviseur Luc. Hij vertelt je precies hoe Warempel jou kan helpen om consistent online zichtbaar te zijn. Wel doen hoor!

Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder