Overige teksten

De Franse filosoof Blaise Pascal schreef in de 17e eeuw al: “Ik heb deze brief alleen langer gemaakt, omdat ik geen tijd had om hem korter te maken.” Een simpele, krachtige boodschap uitdragen is helaas niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen tikken hele beleidsplannen weg, maar stoeien met een simpel mailtje of een belangrijke vacaturetekst. In zo’n geval mag je ons altijd bellen. Of een simpel mailtje sturen.

Makkelijker gedaan dan gezegd

We schrijven maar wat graag jouw webteksten, we pennen jouw brochures en folders vol, we verzorgen de copy voor advertenties, dus tsja, als we dan tóch bezig zijn, schrijven we met net zo veel liefde en inzet jouw overige teksten.

Tekstueel overdraagbare aandoening

We zijn er al eens voor naar de dokter geweest, maar het is niet te verhelpen. We lijden aan een tekstueel overdraagbare aandoening. Wat dat inhoudt? Dat we álles wat met tekst te maken heeft willen oppakken en uitvoeren.

Waar je dan aan moet denken? Bijvoorbeeld die ene belangrijke mail die bepaalt of jouw organisatie een opdracht binnenhaalt of niet. Of de vacaturetekst die (voor deze ene keer!) vandaag nog de deur uit moet. Of de microcopy voor een pop-up die snel op de website moet, omdat jullie bedrijf plots gesloten is. Of wil je met een bord langs de kant van de weg nieuwe klanten werven in de buurt van jouw nét geopende vestiging en ben je op zoek naar een sterke, opvallende zin die op de juiste manier activeert?

Maar 26 letters nodig…

Alles wat tekst ademt, snuiven wij op en stoten we uit. Wij hebben maar 26 verschillende letters nodig om duizenden woorden voor jou te schrijven. Of maar drie woorden. Wat jij wil. We passen onze aanpak, onze stijl, onze output aan aan wat jij wil met je tekst.

Wil je louter informeren, dan informeren wij. Wil je vermaken, dan pakken wij onze tekstuele trukendoos erbij. Wil je inspireren? Dan channelen wij onze inner Oprah. Wil je tien kantjes aan tekst? We tikken tot de vellen eraan hangen. Wil jij kort, maar krachtig de boodschap overbrengen? Dan mand.

Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder