Branding Activatie

Contentmarketing

Jouw merkverhaal, dat is voor ons een dingetje. Een groot dingetje eigenlijk, want zonder goed merkverhaal is er geen goede basis van waaruit je kan communiceren. Een merkverhaal vertelt wat je doet, hoe je dat doet, maar begint bij waarom je dat doet; wat is jouw motivatie? Via contentmarketing brengen we dát verhaal naar buiten. Wij informeren, inspireren en amuseren de doelgroep met blogs, nieuwsberichten, interviews, socialmedia-updates, foto’s, video’s en social-campagnes.

Activeer onze marketingadviseur Luc

Wij zijn
jouw rots
in de
branding

Brainstorm contentmarketing

Werken vanuit een heldere strategie vormt de basis voor consistente contentmarketing. Want alleen zo kunnen we jouw doelgroep helemaal inpakken. Hoe we dat doen? Met een open brainstorm verzamelen we zo veel mogelijk input over jouw organisatie en doelgroepen. En we brengen de belangrijkste pijlers in kaart voor de contentkalender. Daarnaast kijken we graag vooruit: wat zijn de doelstellingen voor nu en voor in de toekomst? Dit werken we uit in een handzaam boekje als naslagwerk.

Ontdek hoe wij de brainstorm aanpakken

Doorlopende zichtbaarheid

Om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken én hun aandacht vast te houden, is er doorlopend relevante content nodig. Alleen zo kunnen we structureel werken aan jouw online zichtbaarheid. Het resultaat? Een gevarieerd aanbod van kwalitatieve, authentieke content die inspeelt op de behoefte van jouw klanten. Deze content bedenken wij op basis van de vastgestelde strategie en de ingevulde contentkalender. Zo zitten we nooit verlegen om goede verhalen!

Zo maken wij jou doorlopend zichtbaar

Socialmedia-campagnes

Een nieuw product of dienst introduceren? Een nieuwe doelgroep aanspreken? Een evenement promoten? Met socialmedia-campagnes kun je heel gericht specifieke doelgroepen benaderen met advertenties. Hierbij meten we de interactie met de advertenties en het gedrag op de website. Vervolgens kunnen we bezoekers met duidelijke interesse opnieuw benaderen en ze triggeren om de gewenste actie uit te voeren.

Klaar om viral te gaan? #klikdan

Interim-contentmarketeer

Onze contentmarketeers hebben één ding gemeen: inlevingsvermogen. Dit komt uitstekend van pas als zij op interim-basis aan de slag gaan bij onze klanten. Om de bestaande contentstrategie uit te voeren en de interne communicatie op te pakken. Binnen no-time dragen wij jouw merkverhaal uit en weten dit te vertalen naar pakkende content op de juiste kanalen. Zowel intern als extern.

Extra capaciteit nodig? Wij helpen je

Inrichting contentkalender

Door de contentkalender te gebruiken weet je zeker dat je geen onderwerpen vergeet en on top of mind blijft bij alle doelgroepen. Het inrichten van de contentkalender gebeurt op basis van de tijdens de brainstorm bepaalde strategie. Heb je al een duidelijke strategie? Wij kunnen je helpen deze te concretiseren naar content!

Lees waarom een contentkalender inrichten handig is
Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder