JAZO

contentmarketing
Scroll

De case van JAZO Zevenaar

Wie?

JAZO Zevenaar (contactpersoon: Pierre Schreven/Kim van Tent)

Waarom?

Consistent online zichtbaar willen zijn

Wat?
Waarmee?

Wanneer je als bedrijf te boek staat als pionier en vernieuwer op het gebied van afscherming, toegang en ventilatie van technische ruimtes én daarbij nieuwe technische uitdagingen niet uit de weg gaat, dan kan de online zichtbaarheid natuurlijk niet achterblijven. Bij JAZO Zevenaar hebben ze dit goed begrepen. De specialisten van Warempel beten zich vast in de strategie en doken in de pen. En dat doen ze inmiddels al heel wat jaren voor dit vooruitstrevende bedrijf!

Jarenlange samenwerking

Content voor de website, social media en de nieuwsbrief… Kortom, op heel veel vlakken op het gebied van content- en online marketing steken wij voor JAZO Zevenaar de handen uit de mouwen. Maar dat doen we inmiddels niet meer alleen. Vanaf september 2021 is Kim in dienst getreden bij het bedrijf uit Zevenaar. Daarmee onderstreept JAZO Zevenaar het belang van contentmarketing. Een stap die wij zien als een groot compliment!

Consistent online zichtbaar

Een samenwerking zoals met JAZO Zevenaar maakt ons trots. Zeker wanneer Pierre Schreven, technisch directeur bij JAZO Zevenaar, nét zo enthousiast is over onze samenwerking. “Met Warempel en Big Fat Internet werken wij al jarenlang samen voor onze webshop en marketing. Waarbij contentmarketing een belangrijk onderdeel vormt. Vanuit een duidelijke strategie zorgen wij ervoor dat we altijd consistent zichtbaar zijn op de belangrijkste onderwerpen voor ons en onze doelgroepen. Hierbij is de insteek ook om onze klanten verder te helpen bij problemen of ze te inspireren met onze oplossingen en projecten.”

Vooruitplannen in de contentkalender

“Maandelijks zitten we bij elkaar om de content door te spreken, om te kijken of er actuele onderwerpen zijn om te delen en om de resultaten te bespreken. De onderwerpen leggen we vast in de contentkalender, waarbij we vaak al tot twee maanden vooruitplannen. Met behulp van onze input en de statistieken zien we ook welk type berichten en onderwerpen aanslaan en waar we op kunnen voortborduren.”

Marketing en communicatie groot aandeel

“We zagen al een tijdje dat hier nog meer kansen liggen, daarom hebben wij per 1 september 2021 Kim aangenomen als marketingcommunicatiemedewerkster. Dit betreft een volledig nieuwe functie binnen JAZO. Je kunt inderdaad wel stellen dat marketingcommunicatie een steeds groter aandeel heeft gekregen binnen JAZO.”

De ingrediënten van onze contentcocktail

  • Socialmedia-posts + campagnes
  • Strategie
  • SEO-optimalisatie
  • Content website
  • Blogs
  • Interviews
“Door een duidelijke strategie zijn we door Warempel consistent zichtbaar”
Pierre Schreven

Teamwork

Bij dit project is deze collega betrokken:

Meer weten?
Neem contact op met Tamara Buunk
Tamara Buunk