Doorlopende zichtbaarheid

We kunnen het wel blijven zeggen… dus dat gaan we ook gewoon doen: het is belangrijk dat je consistent zichtbaar blijft. Het is belangrijk dat je consistent zichtbaar blijft. Het is belangrijk dat je consistent zichtbaar blijft.

Werken aan de relatie

Even zonder gekheid. Jouw publiek hoort te weten waar jij als organisatie voor staat. En jíj moet on top of mind zijn als ze behoefte hebben aan de expertise die jij ze kan bieden. Wij zorgen daarvoor. We laten je doorlopend zichtbaar zijn op jouw pijlers en doen dat met gevarieerde content. Bij dit onderdeel draait alles om kennis delen, het uitdragen van je merkverhaal en bovenal om relevantie. Alles om jouw publiek écht verder te helpen en om met hen een relatie op te bouwen.

Om je doelgroep(en) zo goed mogelijk te bereiken én hun aandacht vast te houden, zijn er doorlopend blogs, video’s, nieuwsupdates, referenties en socialmediaberichten nodig. Alleen zo kunnen we structureel werken aan jouw zichtbaarheid. Het resultaat? Een gevarieerd aanbod van kwalitatieve, authentieke content die inspeelt op de behoefte van de doelgroep.

Vooruit dan maar!

Doordat we de belangrijkste pijlers hebben bepaald, kunnen we content al ruim vooruitplannen. Zo heb je elk jaar weer seizoensgebonden onderwerpen, schrijven we klantcases ver voordat ze online gaan en produceren we regelmatig informatieve blogs die niet aan de actualiteit gebonden zijn.

Hoe ver ook vooruitgepland, we houden altijd rekening met de verschillende doelgroepen. Want elke doelgroep heeft andere behoeftes. Wij zorgen ervoor dat de content hierop aansluit!

Contentmarketeer op locatie

Warempel maakt jou(w) content… tot over de drempel! En dus komt er elke maand een (vaste) contentmarketeer bij jou op locatie. Hij of zij bespreekt nieuwe contentideeën, presenteert de behaalde resultaten en pakt een kladblok of laptop erbij om nieuwe informatie te vergaren. Verwacht veel vragen, want wij willen graag weten wat er speelt binnen de organisatie en bij jullie doelgroepen.

Jullie informatie is cruciaal, want wij vertalen deze naar content die écht waardevol is voor je publiek. Hierbij gaan we de ene keer diep op de inhoud zitten en de andere keer zal het wat basaler zijn, om de aankoopargumenten duidelijk naar voren te brengen. Na zo’n bericht moeten klanten weten wat het hen oplevert als ze jullie producten of diensten gebruiken. Gaat het om tijdswinst, kosten besparen of zekerheid?

Hand in hand met de klant

Ons team bestaat uit een marketingadviseur, contentmarketeers, designers en partners voor online marketing, video en fotografie.  Voor de contentmarketing en de planning heb je vanuit Warempel altijd met één vast aanspreekpunt te maken. Maar mocht het nodig zijn, dan schakel je zo met één van onze specialisten.

Wij van Warempel vormen ook graag een team met onze klanten. Zo werkt het ideaal als jullie ook één direct aanspreekpunt hebben. Deze persoon zorgt er voor dat de juiste collega’s aanhaken als onze contentmarketeer op locatie is om bijvoorbeeld interviews af te nemen. Ook weet jullie aanspreekpunt ons meteen te vertellen bij wie we moeten zijn voor een specifiek onderwerp. Op deze manier benutten we elkaars kwaliteiten en doen we het écht samen.

Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder