Museum Villa Mondriaan

contentmarketing
Scroll

De case van Museum Villa Mondriaan

Wie?

Museum Villa Mondriaan (contactpersoon: Charlotte Rixten/Layla van Steen)

Waarom?

Consistent online zichtbaar willen zijn

Wat?
Waarmee

Een plek die zo inspirerend is en waar een schilderstalent uitgroeide tot één van de bekendste vernieuwers uit de geschiedenis. Een plek die alle zintuigen prikkelt. Kortom, een plek waar kunstliefhebbers hun hart ophalen; dát is Museum Villa Mondriaan, het museum met werken uit de jonge jaren van Piet Mondriaan. En zo’n museum verdient natuurlijk een groots podium. Ook online. En laten wij daar nou net onze expertise voor inzetten.

De bühne op door een unieke samenwerking

De samenwerking met Museum Villa Mondriaan is al net zo uniek als de werken die er hangen. Elk halfjaar staat er een nieuwe junior-directeur op die zich bekommert over de marketing en communicatie. Dat betekent ook dat contentmarketeer Tamara elk half jaar met een nieuw gezicht om tafel zit. Tamara staat deze vernieuwers en jonge talenten bij om de contentmarketing van het museum zo goed mogelijk te laten verlopen. Door adviezen te geven, volop te brainstormen, content te redigeren en de contentplanning te bewaken, bereiken en inspireren we kunstliefhebbers op het wereldwijde web. En dat de content aanslaat bij het publiek, dat moge duidelijk zijn. Landsgrenzen vervaagden al snel waardoor Mondriaan wereldwijd talk-of-the-town werd.

Maar er is meer…

De contentspecialisten van Warempel hebben ook een strakke video gemaakt waarin de verschillende voorstellingen van Villa Mondriaan worden getoond:

De ingrediënten van onze contentcocktail

  • Contentmarketingadvies
  • Socialmedia-posts + campagnes
  • Strategie
  • Contentplanning
“Bij Warempel kan ik terecht voor al mijn marketing- en communicatievragen!”
Layla van Steen

Teamwork

Bij dit project is deze collega betrokken:

Meer weten?
Neem contact op met Tamara Buunk
Tamara Buunk