Webteksten

Wil jij rake teksten op jouw website die zo geschreven zijn dat jij je doelen kan behalen? Heb jij een fantastisch product of dienst te verkopen, maar lukt het je maar niet om deze doeltreffend aan de man te brengen? Warempel helpt je uit de brand en schrijft graag jouw webteksten. Van de grote kop op de homepage tot de allerkleinste microcopy op de contactpagina.

Wie schrijft, die blijft

Wil je online zichtbaar zijn, dan moet je wat te vertellen hebben. Zowel letterlijk als figuurlijk. Maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Of eigenlijk makkelijker gedaan dan gezegd. Hoe dan ook: wij helpen je. Wij pakken de pen op en schrijven van ons af en naar jou toe. En dat doen we op een manier die past bij jou en jouw organisatie. 

Spreek jij je klanten nog beleefd toe met u? Dan doen wij dat ook op jouw website. Als u dat wil. Wil je lekker laagdrempelig en makkelijk benaderbaar overkomen? Wij regelen die shit.

Voor jouw webteksten gaan we lekker schizofreen aan het werk. Aan de ene kant schrijven we voor jouw ideale doelgroep, jouw ijkpersoon en voor de klant die ook in jouw winkel of bij jouw kantoor op de stoep staat. Maar aan de andere kant schrijven we stiekem zo dat Google en andere zoekmachines jouw webteksten aantrekkelijk vinden en ze zo hoog mogelijk weergeven in de zoekresultaten. Want tsja, wij willen natuurlijk ook dat onze teksten een mooi podium krijgen. 😉

We schrijven jouw webteksten altijd met een bepaald doel voor ogen. Zo moet de ene tekst puur informeren, terwijl de andere tekst de bezoeker echt aanzet tot een bepaalde actie (zoals het invullen van het contactformulier, het downloaden van een brochure of het volgooien van de winkelwagen). Wat het doel ook is, wij hebben ‘m voor ogen. En wat onze ogen zien, tikken onze vingers. Laat ons maar schrijven, zodat jouw webteksten blijven.

Meer weten?
Neem contact op met Henoch van Paesschen
Henoch van Paesschen