Bureau

Personeelswerving

Laten we eerlijk zijn, het is momenteel lastig om goed personeel te vinden. Slechts een klein percentage van de mensen is actief op zoek naar een baan. Moeten we dan bij de pakken neerzitten? Welnee! We richten ons op hen die latent op zoek zijn en die voor de juiste sfeer en mogelijkheden wel willen overstappen.

Hoe? Door goed te weten waarom iemand van baan zou wisselen en te ontdekken hoe jouw aanbod daarop aansluit. En alleen een vacature gaat je daar niet bij helpen; je moet in de gehele kandidaatreis zichtbaar zijn. Dus laat zien waar jij voor staat als werkgever en wat jouw belofte is richting (toekomstige) medewerkers. Geef ze via persoonlijke verhalen en video’s een kijkje in jouw organisatie en laat zien waarom die functie bij jou toch veel leuker is dan bij de buurman.

Maak werk van je werkgeversmerk

Werf
personeel
via gerichte
content

Brainstorm werkgeversmerk

Verwacht van ons een open en praktische brainstorm om naar boven te halen waar jij voor staat als werkgever en wat je te bieden hebt. Zodat wij dit verhaal met gevarieerde content goed naar buiten kunnen brengen. Met als doel een match krijgen met medewerkers die écht bij jouw organisatie horen, die achter de visie van het bedrijf staan en die passen binnen de cultuur.

Dit levert een brainstorm werkgeversmerk op

Wervingscampagnes

Wanneer je vroeger een vacature plaatste in de lokale krant, schoot je eigenlijk met hagel. De mogelijkheden om personeel te werven zijn tegenwoordig zeer geavanceerd. En dat is fijn, want het kan lastig zijn om de juiste medewerkers te vinden voor de functie die bij jou is vrijgekomen. Met een wervingscampagne kun je gericht je gewenste doelgroep bereiken. Daarbij pas je de boodschap aan aan de mate waarin iemand op zoek is naar een andere baan.

Zo zetten wij wervingscampagnes in

Vacaturescan

Vacatureteksten zijn belangrijker dan ooit, want werkzoekenden hebben de banen voor het uitzoeken. Wij helpen je dan ook graag met het optimaliseren van vacatureteksten. Dat doen we niet alleen door clichés te vermijden, maar ook door te kijken naar wie de doelgroep is en waar die naar op zoek is in een vacature. We zorgen voor een heldere en uitnodigende vacature die past bij hoe jouw organisatie communiceert.

Doe de vacaturescan

Teksten voor je werken-bij-website

Een werken-bij-website is het ideale platform om jouw verhaal als werkgever over te brengen. Hier laat je zien wat de cultuur is binnen jouw organisatie, wie je collega’s zijn, waar zij hun werkgeluk uit halen én hoe jij als werkgever dit faciliteert. Met goede teksten en een krachtige bedrijfsvideo zetten we jouw werkgeversmerk neer, zodat niemand er omheen kan.

Laat ons je teksten schrijven
Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder