Brochures en folders

Wil jij een flyer, folder of brochure inzetten als onderdeel van jouw marketingstrategie? Wij helpen je graag met de tekst op deze laagdrempelige maar o zo effectieve reclameuitingen.

Vouwtje, bedankt!

Je hebt brochures en folders in alle denkbare kleuren, formaten en papiersoorten. Je kan er dus alle kanten mee op. Maar laten we eerst maar eens het verschil uitleggen tussen deze twee, want de namen worden nog wel eens door elkaar gebruikt.

Een folder… of een brochure?

Een folder bestaat uit één gevouwen vel papier, terwijl een brochure bestaat uit meerdere vellen die (met nietjes of lijm) aan elkaar gehecht zijn.

Nu we dat voor eens en voor altijd duidelijk hebben, kunnen we verder met het doel van je brochure of folder. Welke boodschap wil je uitzenden en welke doelgroep wil je ermee bereiken? Het antwoord op die vragen bepaalt welke tekst erin komt en waar die komt. Meteen op de voorkant van je drukwerk? Of trek je eerst de aandacht met een opvallend beeld?

Warempel is er niet om jouw folder van a tot z in te richten – daarvoor werken we samen met een aantal fijne, zeer aan te raden partners – maar we helpen je wel graag met de tekstuele input voor jouw brochure of folder. We denken na over de titel, de subkopjes, de microcopy, de ondertitels, de teksten, zeg maar alles wat wij uit ons toetsenbord kunnen toveren.