De Warempel-zaal

Ja, je leest het goed. Warempel heeft zijn eigen zaal. En we hebben het hier niet over een lullig zaaltje met wat klapstoelen, nepbloemen en een krakkemikkige tafel. Nee, de Warempel-zaal telt maar liefst 324 zitplaatsen en biedt letterlijk en figuurlijk een podium voor lokale en nationale toppers! Hoe dat kan? Dat lees je hier.

Warempel-zaal

Naast dat we onze klanten consistent zichtbaar maken, doen we dit ook voor Warempel. En aangezien onze eigen contentmarketeers dag in dag uit op een online podium schitteren en hun kwaliteiten tentoonspreiden, leek het ons niet meer dan logisch om een heuse theaterzaal naar ons te vernoemen!

Sinds september 2022 zijn wij de trotse hoofdsponsor van het Musiater in Zevenaar. De zaal die eerder door het leven ging als de Rabobankzaal en de Jumbo Heemskerk Zaal heet van 2022 tot en met 2024 de Warempel-zaal!

Warempel is overal…

Wie recent het Musiater heeft bezocht, heeft ‘ons’ vast al eens gezien. De roze W prijkt op alle tickets, is te zien in de seizoensbrochure, op een bord bij de entree, op de horecakassa’s bij de bar, als raamsticker aan de buitenzijde van het pand én op televisieschermen in zowel het Musiater als de Turmac Cultuurfabriek. Warempel, zeg!

Content met/voor Kunstwerk!

Wij zijn content met Kunstwerk!, de organisatie achter het Musiater, maar we leveren ook de content! Onze collega’s van BIG FAT Internet hebben de nieuwe website van Kunstwerk! ontwikkeld en Warempel werd ingeschakeld om de webteksten te schrijven en te redigeren.

Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder