Warempel Letters

Content voor je website

Wat jij nú leest, dat is wat wij doen. Content schrijven. Voor op websites. Zoals deze tekst dus. Maar we doen dat net zo graag voor jóúw website. Want jouw producten en/of diensten verkoop je beter als je deze pakkend omschrijft en je webteksten aanzetten tot de gewenste actie. Dat doen wij niet door in caps lock “Koop dit product!” te schreeuwen. Maar wél door jouw organisatie een gezicht te geven. Door medewerkers aan het woord te laten. Door jullie autoriteit te tonen aan de buitenwereld. Door mensen iets nieuws te leren, antwoord te geven op hun vragen, ze het juiste pad op te leiden of door ze te activeren. Wat jouw doel ook is, onze content is het middel.

Dit is aanklikbare microcopy voor een call-to-action

Wij geven
jouw bedrijf
een eigen
smoel

Voortraject

Het voortraject is de fundering van je content. We zoomen in op de doelgroepen en de belangrijkste onderwerpen en pagina’s. Vervolgens starten we met een zoekwoordenonderzoek waarbij we kijken naar het zoekgedrag bij de verschillende onderwerpen. Daarnaast kijken we altijd naar de zoekintentie, zodat we weten welk type content we op de specifieke pagina moeten opnemen. Zo focussen we éérst op de inhoud, functionaliteiten en het gebruikersgemak. Daarna komen de teksten vanzelf.

Check hoe wij het voortraject opzetten

Webteksten

Of het nu gaat om je corporate website, een webshop of een werken-bij-website, goede content is cruciaal. Want met de juiste content help je de bezoeker verder in zijn informatiebehoefte, voeg je beleving toe en stuur je ze richting de gewenste actie. Uiteraard schrijven we voor de bezoeker, maar wij zorgen er ook voor dat de teksten goed vindbaar zijn voor de zoekmachines.

Dit doen we met unieke, kwalitatieve content. Want je bezoeker verder helpen met goede content wordt altijd beloond! Sterke webteksten geven jouw organisatie sowieso een gezicht en laten je de verbinding aangaan met je doelgroep. Mensen houden immers van verhalen en onthouden dit beter dan gortdroge informatie.

Lees hier alles over webteksten
Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder