TOPP

contentmarketing
Scroll

De case van TOPP

Wie?

TOPP Nederland (contactpersoon: Jeffrey van der Spoel)

Waarom?

Grotere naamsbekendheid & Personal branding

Wat?
Waarmee?
TOPP

TOPP

Een hygiënische, schone en veilige werk- en leefomgeving voor jou, je medewerkers én je klanten: dat is waar TOPP voor staat. Met hun specialiastische aanpak voorzien zijn hun klanten van een goede hygiëne, bijvoorbeeld met dieptereiniging voor sanitaire ruimtes, geurmarketing en hygiënische deurmatten mét logo. Deze unieke TOPP-service moet iedereen kennen. Dit vraagt om doorlopende, online zichtbaarheid!

Top(p) of mind

TOPP werkt met een franchiseformule met zes ondernemers, die ieder verantwoordelijk zijn voor hun eigen regio. Warempel verzorgt al jarenlang de contentmarketing voor TOPP Nederland, zodat alle ondernemers meeprofiteren van meer online zichtbaarheid en de voordelen die hierbij komen kijken. Met blogs, nieuwsupdates, seo-artikelen, webteksten, socialmediaberichten, nieuwsbrieven en gerichte campagnes zorgt Warempel ervoor dat het bedrijf on top(p) of mind blijft bij de juiste doelgroep, inspeelt op hun behoeftes en problemen voor hen oplost. Hierbij werken we nauw samen met de online marketeer van TOPP.

Personal branding

Naast dat we voor TOPP Nederland werken, zijn wij ook verantwoordelijk voor de personal branding van Jeffrey van der Spoel. Jeffrey is medeverantwoordelijk voor TOPP Nederland, maar runt ook samen met zijn vader de vestiging TOPP Zuid-West Nederland. Elke TOPP-ondernemer is écht persoonlijk betrokken bij de klant en heeft vaak al een jarenlange relatie met hen opgebouwd. Dat is voor Jeffrey niet anders. Door middel van personal branding benut hij de kracht van social media en bouwt hij ook via zijn eigen Linkedin-netwerk aan de relatie met zijn klanten.

Wij helpen hem met de structuur in zijn berichten, denken kritisch mee of de berichten echt waarde toevoegen voor zijn doelgroep en schrijven op basis van zijn input de berichten voor LinkedIn. Zo is hij óók op persoonlijke titel consistent zichtbaar met waardevolle berichten.

De ingrediënten van onze contentcocktail

  • Socialmedia-posts
  • Blogs
  • Interviews
  • SEO-artikelen
  • Nieuwsbrieven
  • Gerichte social campagnes
“Warempel schrijft onze teksten altijd met dat herkenbare TOPP-sausje!”
Jeffrey van der Spoel

Teamwork

Bij dit project zijn deze collega’s betrokken:

Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder