Ga naar de inhoud

Gezellige thuiswerk-pionier | Dit is Tamara

28 juni 2022

Ze heeft nooit een voorstelblog gehad, terwijl ze al sinds december 2019 bij ons werkt! Maar een zwangerschapsverlof deed wonderen, want nu is ze terug en hadden we dus dé perfecte reden om haar eens officieel te interviewen. Ontmoet onze meest ervaren contentmarketeer Tamara!

Eén van de kenmerken van contentmarketeer zijn bij Warempel is dat je vooral bezig bent met ándermans verhalen. Dat Tamara lange tijd verantwoordelijk was voor de leuke interviews met collega’s had dan ook tot gevolg dat ze zelf nooit officieel is voorgesteld… Oeps!

Maar nu is ze terug van zwangerschapsverlof en vult ze ons kantoor weer als vanouds met haar vrolijke praatjes, gelach én gemopper (“ik vind er wat van” en “wat een toestand” zijn twee van Tamara’s welbekende uitspraken).

Thuiswerk-pionier

Dat doet ze niet dagelijks, want Tamara gelooft heilig in af en toe thuiswerken. Iets wat ze bij Warempel overigens vóór corona al wilde introduceren. Het duurde eventjes voordat dat gebeurde, maar uiteindelijk ging ze op donderdag 5 maart 2020 een dag vanaf haar eigen bureau werken. Inderdaad, de donderdag vóór de eerste corona-persconferentie en voordat thuiswerken nog lang de standaard zou worden…

“Voor mij is thuiswerken niet alleen fijn vanwege de afstand naar kantoor – ik moet een klein uur rijden – maar ook omdat ik me zo soms even lekker kan afsluiten. Op kantoor ben ik graag van alles op de hoogte en dan spreek ik de ene keer met die en de andere keer met weer een andere collega. Thuis kan ik even goed focussen en krijg ik minder prikkels mee, haha.”

Uit de klei getrokken

Wanneer ze niet druk is met content produceren of plezier maken met haar dochtertje Gwynn, staat Tamara graag met haar voeten in de modder. Want naast twee honden heeft ze ook drie paarden. “Twee zijn er van ons en één is er van iemand voor wie ik wedstrijden rijd. We hebben thuis in de wei en in de stal nog wel ruimte voor een vierde, misschien dat er ooit wel een pony komt voor Gwynn…”

Paardrijden is dan ook een van Tamara’s passies. “Het is heel veel oefenen. Elke dag ben ik er wel een halfuur of een uur zoet mee, terwijl ik op een wedstrijddag de hele dag in de touwen ben. Dat doe ik dan ook maar één of twee keer per maand. Ik moet zeggen dat ik op regionaal niveau goed meedoe, maar ik wil ooit wel verder komen, zodat ik ook op landelijk niveau kan rijden. Tot nu toe heb ik wat dat betreft altijd wel pech gehad; het paard werd kreupel of liep plots een blessure op. Maar we houden moed!”

Guess who's back

Guess who’s back, back again… and again!

Haar collega’s hebben Tamara vanwege de zwangerschap vorig jaar enkele maanden moeten missen (en vice versa!), maar het is niet de eerste keer dat de contentmarketeer er eventjes niet was. In het najaar van 2020 heeft ze enkele maanden ergens anders gewerkt, maar ze merkte al snel dat het ‘m toch niet was.

Ruimte voor eigen inbreng

“Bij Warempel is er veel meer ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Je krijgt hier echt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Er wordt bewust gekeken naar de mens zelf. Of het nu gaat om het volgen van een training of het willen thuiswerken. En ik ga daar heel goed op: je moet mij niet in een hokje proppen en dan zeggen: “je gaat dit en dat doen”.

Ze vervolgt: “Hier is gewoon het vertrouwen dat je je werk goed doet. En tegelijkertijd is er altijd hulp aanwezig voor als je iets nodig hebt, dat vind ik heel fijn. Je kan ook altijd je gedachten en ideeën spuien. Ik zeg vaak genoeg “ik vind er wat van”, maar er wordt vervolgens dan ook echt naar me geluisterd, haha!”

Dit blog is geschreven door
Henoch van Paesschen
Henoch
Meer weten?
Neem contact op met Tamara Buunk
Tamara Buunk