Ga naar de inhoud

Warempel is trotse sponsor van De Graafschap

13 september 2023

Bij Warempel hebben we vanaf de eerste minuut één doel: bedrijven online zichtbaar maken. Maar sinds kort hebben we nog een ander doel voor ogen… En dat is het doel van de tegenstander van de Superboeren. Wij zijn namelijk met ingang van dit seizoen de trotse sponsor van De Graafschap!

Warempel x De Graafschap

Warempel mag dan wel gevestigd zijn in Zevenaar, we hebben ook een blauw-wit hart. Onze directeur Jaap, collega’s Marije en Tamara én een hoop klanten komen uit de Achterhoek. En onze marketingadviseur Luc heeft zelfs bij De Graafschap gespeeld in de jeugd. We hoefden dan ook niet lang te denken over of wij deze prachtige club financieel willen steunen.

Samen met BIG FAT d’ran!

De sponsoring van De Graafschap doen we samen met onze creatieve collega’s van BIG FAT Internet. Ook bij hen werken veel Achterhoekers, die vurig hopen dat De Graafschap snel weer terug te vinden is in de Eredivisie. Wij hopen dat met onze bijdrage deze wens snel in vervulling komt. Samen d’ran! 💙🤍

Warempel en BIG FAT Internet maken nu deel uit van een grote groep ondernemingen, voornamelijk uit de regio, die De Graafschap een warm hart toedragen. Als onderdeel van het sponsorschap zijn we elke twee weken welkom op De Vijverberg. Niet alleen om de jongens op het veld te steunen, maar ook om onze zakenrelaties uit te nodigen om voorafgaand aan de wedstrijd van een heerlijk buffet te genieten. En gedurende het seizoen zijn er talloze mooie momenten om met bestaande contacten óf nieuwe businesspartners te sparren.

Zien we jullie op De Vijverberg?

Wij hebben er zin in! Zien we jullie bij één van de wedstrijden of evenementen?

Dit blog is geschreven door
Luc Kipmulder
Luc