Ga naar de inhoud

Warempel, we staan in het Musiater!

12 september 2022

Wij waren te gast bij de aftrap van het theaterseizoen in het Musiater. Hier waren we niet zómaar te gast, nee, wij zijn de nieuwe hoofdpartner van de overkoepelende organisatie Liemers Kunstwerk! En dit voor maar liefst drie jaar. Tijdens de Blind Date-voorstelling genoten wij van een optreden van Mart Hillen, het jongste gitaarfenomeen van Nederland (écht een aanrader!). Lees hier meer over onze nieuwe samenwerking.

Wie nu een avondje naar het theater gaat, wordt verwelkomd in de enige echte Warempel-zaal! En je kan ons in het Musiater écht niet ontwijken, want onze roze W prijkt ook achterop de toegangskaarten, op de bewegwijzeringsborden en op de televisieschermen in zowel het Musiater als de Turmac Cultuurfabriek! Warempel nog aan toe, zeg!

Helpen met contentmarketing

Een goed partnerschap komt van twee kanten, dus wij zitten ook niet stil! Wij gaan Kunstwerk! de komende drie jaar helpen met contentmarketing. Samen gaan we ervoor zorgen dat iedereen in de Liemers weet wat deze culturele organisatie te bieden heeft. En BIG FAT Internet helpt mee, want zij gaan een geheel nieuwe website maken.

Roze contentmobiel

Misschien heb je ‘m al zien staan afgelopen zaterdag: onze roze contentmobiel. Deze stond te pronken bij de ingang van het Musiater. Helemáál roze was helaas geen optie – anders zouden wij juridisch gedonder krijgen met Barbie 😉 – maar we denken dat dit meer dan genoeg opvalt als een van onze contentmarketeers op weg is om klanten content te maken met content.

Wil jij dat we een keer langskomen met de roze contentmobiel? Neem dan contact met ons op!

Dit blog is geschreven door
Luc Kipmulder
Luc
Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder