Ga naar de inhoud

Vrolijke stuiterbal | Dit is Maud

3 november 2023

Ze mag dan misschien wel – verreweg – de jongste en nieuwste collega van Warempel zijn, je hoeft niet te denken dat Maud afwacht. Welnee, deze vrolijke stuiterbal vindt alles leuk en pakt alles aan. Ontmoet onze nieuwste contentmarketeer Maud!

Maud Stekelenburg

De 23-jarige Maud is geboren en getogen in Zevenaar. Sinds 1,5 jaar woont ze met haar vriend in het centrum van de stad, op precies acht minuten fietsen van het Warempel-kantoor. Weer of geen weer; Maud komt op de fiets. “Al moet ik misschien wel even een regenpak aanschaffen, gezien het weer de komende tijd“, lacht de brunette.

Liefde voor schrijven

Maud kwam ons team van contentmarketeers in juni 2023 versterken, maar ze klom als klein meisje al in de pen. “Ik schreef korte verhaaltjes. Hele grappige, creatieve teksten, waarvan je nu denkt; hoe kom je erop? Toch had ik nooit per se het idee om daar mijn werk van te maken”, blikt ze terug. “Dat ik na mijn studie bij een tekstbureau in Nijmegen ging werken, had dan ook meer te maken met het feit dat ik het een erg leuk bedrijf vond én dat ik me daar op mijn plek voelde. De liefde voor schrijven is eigenlijk gaandeweg teruggekomen.”

Na twee jaar bij het tekstbureau was Maud op zoek naar meer verdieping in haar werkzaamheden, dus ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. “Via via kwam ik bij Warempel terecht en hier vond ik eigenlijk precies wat ik zocht. Bij Warempel schrijven we namelijk niet alleen teksten, maar houden we ons ook inhoudelijk bezig met de klant. Zo leiden we brainstorms, denken we op strategisch niveau mee en bouwen we echt een langdurige relatie op met de klant.”

Meteen in het diepe gegooid

Ondanks dat ze er pas een paar maanden is, heeft Maud alle facetten van ons werk al gezien. “Ik ben niet zo van het rustig opstarten”, lacht Maud. “Gooi mij maar gelijk in het diepe. En dat gebeurde ook, want ik werd in mijn eerste werkweek al overal bij betrokken. Zo maakte ik direct een brainstorm mee, mocht ik deelnemen aan verschillende meetings, ging ik mee naar klantafspraken én kon ik gelijk aanschuiven voor de maandelijkse stoelmassage.”

Maud mocht ook direct drie uitjes in haar agenda noteren (het Warempel-teamuitje, een nachtje weg met het hele bedrijf (dus inclusief onze collega’s van Exapps en BIG FAT Internet) én een tripje naar Monaco (daarover binnenkort meer!), maar helaas moest ze geopereerd worden aan een hernia. Daardoor miste Maud het Warempel-teamuitje en de trip naar Monaco. “Maar het bedrijfsuitje maakte gelukkig een hoop goed en zo leerde ik meteen ál mijn collega’s kennen, ook die van BIG FAT Internet en Exapps.”

Noud en Maud trekken erop uit

Monaco ging voor Maud helaas niet door, maar tripjes naar het buitenland maakt ze toch al vaak genoeg. “Ik vind stedentrips maken erg leuk, maar bovenaan mijn bucketlist staat een reis naar Scandinavië, samen met mijn vriend Noud. Daar wil ik dan wel écht een goede en langere reis van maken, dus nog even doorsparen…”

Mij niet bellen, ik ben padellen

En als Maud niet in het buitenland vertoeft, dan vind je haar waarschijnlijk met vriendinnen op een terrasje, óf op de padelbaan. “Ik heb tien jaar lang gevoetbald in een damesteam, maar sinds kort ben ik helemaal fan van padellen. Heerlijk om na een werkdag even mijn hoofd leeg te maken op de padelbaan. Al kom ik óók helemaal tot rust op de bank, met een goede film of een aflevering van B&B Vol Liefde.”

“De sfeer is hier erg goed, ik zit helemaal op mijn plek. Warempel is misschien niet mega groot, maar samen met de twee andere labels (Exapps en BIG FAT Internet) vormen we toch één groot team. Naast onze eigen werkzaamheden vind ik het ook erg leuk om van de andere twee takken het één en ander mee te krijgen. Dat maakt het werk heel divers, precies waar ik naar op zoek was”, sluit Maud af.

Dit blog is geschreven door
Marije Hulstijn
Marije