Ga naar de inhoud

Verzorgt Warempel nu ook drukwerk?

19 mei 2022

Wij zijn van de online content, maar we ontwerpen en drukken wél boekjes. Verzorgt Warempel nu ook drukwerk? Nee, maar wij vinden wel dat de uitwerking van de brainstorm een mooi naslagwerk verdient. Lees maar eens hoe wij recent de strategie voor meerdere klanten hebben vereeuwigd!

Drukwerk via Warempel

Laten we vooropstellen: wij houden van online. Het is zo fijn om voor verschillende klanten mooie teksten te schrijven. Elke tekst wordt weer in een andere vorm gegoten of op een andere website geplaatst. En daarna kijken we toe – via reacties, likes en impressies – hoe de content begint te leven bij zowel de klant als zijn of haar eindgebruikers. Er is niks mooiers dan dat!

Drukwerk na druk werk

En tóch doen we soms old school en drukken we onze teksten af. Maar we houden dat graag speciaal en doen het dus eigenlijk maar in één specifieke situatie: wanneer we een brainstorm hebben georganiseerd en alle input willen bundelen, zodat de klant er altijd rustig naar kan kijken.

Wanneer wij samen met de klant een brainstorm houden, dan doen we dat om de strategie te bepalen van onze contentmarketing. De brainstorm is dan ook vaak de officiële kick-off van onze samenwerking en leidt – onder andere – tot een mooi merkverhaal. In een handzaam boekje – dat de klant na afloop ontvangt – kunnen zij hun eigen merkverhaal teruglezen, maar ook de belangrijkste doelgroepen en wat hen beweegt, de klantreis die zij afleggen en de belangrijkste pijlers en thema’s voor de contentkalender.

Een hele middag lang praten, praten, praten

Zo’n brainstormsessie is niet klaar na een uur; nee, we plannen daar een hele middag voor in. En vaak moeten we Luc, die de sessie leidt, er vaak nog op wijzen dat we halverwege even een korte pauze moeten houden. 😉 Je merkt, er is meer dan genoeg te overleggen, te vertellen en te vragen!

En juist omdat er zóveel wordt besproken tijdens zo’n middag is het fijn om al die indrukken vast te leggen. Zo kunnen de aanwezige medewerkers van de organisatie waarmee we gaan samenwerken ook op een later moment lezen wat er allemaal is gezegd en besproken. En niet alleen zij, maar ook hun collega’s en/of leidinggevenden!

Een brainstorm heeft meerdere voordelen!

Recent hebben we weer een aantal fijne brainstormsessies georganiseerd. Zo hebben we voor Belpa samengezeten als startpunt voor de content- en online marketing. En ook met DuFor zaten we samen om de tafel voor een strategische brainstorm. Van hun directeur Arjen kregen we direct na afloop te horen dat ze allemaal vernieuwde energie hadden gekregen door de brainstorm! Als dat geen mooie bijvangst is…

Drukwerk van Warempel

Dit blog is geschreven door
Henoch van Paesschen
Henoch