Ga naar de inhoud

Van Australië naar Otterlo | Dit is Marije

14 januari 2021

Het liefst brengt ze hele seizoenen in tenten door voor de legendarische, Achterhoekse tentfeesten, huppelt ze rond op een festival óf hijst ze zichzelf in een ludiek carnavalspak om vervolgens achteraan in de polonaise aan te sluiten. Kortom: contentmarketeer Marije houdt wel van een feestje. Boft zij even dat ze nu bij ons werkt, werken bij Warempel is tenslotte één groot feest! Of eh, leggen we nu de woorden in je mond, Marije?

Marije Hulstijn

Corona-proof

Daar zat ze dan. Middenin de coronacrisis. Thuis. Nét begonnen aan haar nieuwe baan als contentmarketeer. “Het was zeker gek om zo te beginnen. De eerste week ben ik wel naar kantoor gegaan, ik moest tenslotte tóch ingewerkt worden. Het scheelt dat ik niet weet hoe het er normaal gesproken aan toegaat op kantoor, daardoor weet ik ook niet wat ik nu mis. Maar goed, als ik de verhalen van sommige collega’s moet geloven dan kan het er nogal, eh… levendig zijn. En ik vond het nu al héél leuk. Moet je nagaan als straks iedereen er weer is.”

Party animal met een ❤ voor eten

“Feestjes ja, daar ben ik niet vies van! Ik ga graag naar festivals als Concert at Sea, Mañana Mañana, Zwarte Cross en Zand. In de winter pak ik altijd een dagje carnaval mee en zodra de kermissen weer beginnen, sta ik vooraan in de tent. Dat alles was afgelast afgelopen jaar, was dus wel een dingetje. Maar gelukkig heb ik nog een andere hobby: koken. Dat doe ik nu veel. Voor mijn gezin, vrienden of familie. Heerlijk lang tafelen en een diner met meerdere gangen voorbereiden. Ik word er blij van!”

Van backpacken in Australië naar de camping in Otterlo

“Ik ben best een reislustig type. Een aantal jaar geleden heb ik, samen met een vriendin, zeven maanden gereisd door Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Maar nu ik een gezin heb, is dat reizen toch een stuk lastiger. Zo zijn we vorig jaar naar Otterlo geweest en het afgelopen jaar naar Zeeland. Was ook heel leuk hoor, maar het staat zéker op mijn to-do-lijst om mijn dochter de wereld te laten zien. Volgende bestemming? Zuid-Amerika lijkt mij prachtig!”

Woorden scheppen duidelijkheid

“Het mooie aan schrijven vind ik dat je een verhaal stukken duidelijker kan neerzetten dan dat je het zou vertellen. Je kan er even over denken en er een creatieve draai aangeven. Daarnaast houd ik van afwisseling. Het snelle schakelen tussen klanten en onderwerpen is mij dus ook zeker op het lijf geschreven. Ja, ik houd echt van mijn vak!”

Warempel

“Dat is dus één groot feest! Ik voel mij, ondanks dat we thuiswerken, enorm betrokken. En de open sfeer is zelfs op afstand voelbaar. Dus nee, je hebt mij zéker niet de woorden in mijn mond gelegd. Het is hier één groot feest! ;)”

Dit blog is geschreven door
Tamara Buunk
Tamara
Meer weten?
Neem contact op met Marije Hulstijn
Marije Hulstijn