Ga naar de inhoud

Altijd zichtbaar door een contentmarketeer op locatie

27 november 2023

Als organisatie wil je goed gevonden worden. En hoe doe je dat? Door continu zichtbaar te zijn met relevante content! We snappen dat jou dit misschien een hoop tijd en aandacht kost, maar gelukkig staan onze contentmarketeers te popelen om voor jou aan de slag te gaan. En met een contentmarketeer op locatie heb je zelfs een mooie stok achter de deur.

contentmarketeer op locatie

Wanneer je met content wil zorgen voor online zichtbaarheid dan zijn er eigenlijk drie opties:

  • Doe het zelf

Dit gaat je misschien (relatief) goed af aan het begin, maar hoe langer en hoe serieuzer je ermee bezig bent, hoe meer tijd en aandacht dit gaat kosten. Content maken blijkt toch een vak apart. 😉

  • Maak iemand verantwoordelijk voor alle productie

Diegene gaat aan de slag met de content schrijven, berichten inplannen, afbeeldingen zoeken, bewerken en toevoegen, plaatsen op social media, reacties beheren, et cetera.

  • Werk met een contentmarketeer op locatie

Deze optie komt vaak pas in beeld wanneer optie twee voor jou niet echt een optie is. Bijvoorbeeld omdat er niet genoeg werk voor diegene is of omdat je alleen tijdelijk je contentmarketing wil intensiveren.

Een contentmarketeer op locatie

Is er niemand binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor de productie en het beheer van de content, dan is een contentmarketeer op locatie dé oplossing! Onze contentmarketeers bewaken voor jou de contentstrategie, zorgen ervoor dat jouw organisatie consistent zichtbaar is én dat de content op gezette tijden wordt ingepland.

Onze contentmarketeer is voor een aantal uren per maand een surrogaat-collega en is zo écht onderdeel van jouw organisatie. Hij of zij zal informatie ophalen bij de juiste medewerkers, doorvragen over actuele ontwikkelingen, met nieuwe ideeën komen en actief jullie verhaal naar buiten brengen.

Onze contentmarketeer wordt op deze manier écht onderdeel van jouw organisatie.

Een stok achter de deur

In de praktijk ervaren we dat een contentmarketeer op locatie ook echt een stok achter de deur vormt voor onze klanten. Hun contactpersoon ziet namelijk in de agenda staan dat Marije, MaudTamara of Henoch binnenkort weer langskomt. En mocht het nog niet het geval zijn (foei 😉), dan gaan ze nog snel aan de slag om de juiste collega’s of content te verzamelen voor de maandelijkse afspraak!

En doordat wij consistent en consequent onze bijdrage doen in de vorm van op locatie komen, collega’s interviewen en content produceren, zorgen wij ervoor dat de klant ook consistent en consequent zijn/haar bijdrage doet. En zo zorgen we er samen voor dat jouw organisatie online altijd zichtbaar is en ook nog eens op de vastgestelde pijlers! Meer weten? Neem contact met me op en ik vertel je er alles over!

Dit blog is geschreven door
Luc Kipmulder
Luc