Ga naar de inhoud

Wij zijn van de kaart!

1 juli 2024

Bij Warempel ademen we content. Hiermee helpen we onze klanten online zichtbaar te worden én blijven. Maar we houden het niet bij alleen online teksten. Sinds kort werken we zelfs aan de offline zichtbaarheid van onze klanten met onze eigen unieke kaartenlijn: Van de Kaart. De eerste klant is enthousiast, wie volgt?

Van de Kaart

Nieuwe klanten, maar ook familie en vrienden denken soms dat we de hele dag teksten schrijven. Maar het leven van een contentmarketeer bestaat – gelukkig – uit veel meer dan dat! Wij ontwerpen ook afbeeldingen voor social media, we schrijven LinkedIn-posts voor ondernemers, we interviewen klanten van klanten, we denken mee over contentstrategieën, we geven presentaties en workshops, én… we maken unieke en originele kaarten om onze klanten..euh, op de kaart te zetten.

Kaarten Van de Kaart

Het ontstaan van Van de Kaart

Bij Warempel vinden we het heerlijk om met taal te spelen. We zetten onze hersenen graag aan het werk om net die ene krachtige uitsmijter te verzinnen, een blogtitel aan te scherpen of een kneiter van een call-to-action te maken. En woordgrappen zijn ons ook niet vreemd!

Voor sommige klanten liepen we al een tijdje rond met leuke zinnen en creatieve woordgrapjes. Op een dag besloten contentmarketeers Marije en Henoch deze grappen gewoon op papier te zetten. Letterlijk. De afbeeldingen maken we met behulp van AI, maar de zinnen zijn elke keer opnieuw ontsproten aan ons menselijke brein. Precies zoals we bij Warempel het liefst met AI omgaan: daar inzetten waar het ons tijd bespaart of inspireert, maar uiteindelijk áltijd gebruik blijven maken van onze eigen creativiteit.

Dat smaakt naar meer!

Voor Smaakvolsmaak maakten we een setje kaarten die we tijdens een maandelijks contentoverleg als verrassing uit onze werktas toverden. Eigenaars Mariska en Robert reageerden direct enthousiast én hadden zelfs al plannen om voor diverse andere situaties kaarten te laten maken.

Nu liggen de eerste Van de Kaart-kaarten in de viskraam van Smaakvolsmaak (die op dinsdag in Braamt, op woensdag en vrijdag in Didam en donderdag in Zevenaar staat):

Natuurlijk is het leuk om betaald woordgrappen te maken, maar het is ook gewoon een logisch verlengstuk van onze werkzaamheden. Onze kaarten maken onze klanten op een creatieve en originele manier zichtbaar bij hun doelgroep en dat is precies wat we altijd al doen, zowel online als offline.

Wil jij ook originele en unieke kaarten hebben die je kan uitdelen aan klanten, zakenrelaties, collega’s of andere geïnteresseerden? Bel of mail Marije of bel of mail Henoch. Van de Kaart denkt graag met je mee!

Benieuwd naar de kaarten? Volg ons op Instagram!

Dit blog is geschreven door
Henoch van Paesschen
Henoch