Ga naar de inhoud

Wil jij betere vacatureteksten? Gebruik onze vacaturescan!

25 januari 2022

Het is tegenwoordig lastig om goed personeel te vinden. Je zoektocht begin je uiteraard door een vacature op je website te plaatsen. Maar een goede, uitnodigende vacaturetekst schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Wij helpen jou graag om snel nieuwe collega’s te vinden! Dat doen we met onze vacaturescan. Lees snel verder om te zien hoe we die inzetten.

Op het moment van schrijven zijn er 126 vacatures per 100 werklozen. Dit betekent een grote spanning op de arbeidsmarkt. En die spanning is volgens het CBS toe te schrijven aan de aanhoudende groei van het aantal openstaande vacatures.

Wil je dat mensen solliciteren? Schrijf een sterke vacaturetekst!

Spring eruit met je vacaturetekst

Werkzoekenden kunnen momenteel uit veel aanbod kiezen. Aan jou, als bedrijf op zoek naar personeel, is het de taak om er écht goed uit te springen als aantrekkelijke werkgever. De vacature is namelijk een heel belangrijk contactmoment in de candidate journey. Hier geef je aan wat je te bieden hebt en wat de specifieke functie zo leuk maakt.

Nu hebben we eerder al eens tips gegeven over hoe je de perfecte vacaturetekst schrijft, maar we realiseren ons ook dat goede content schrijven niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Of misschien wil je je gewoon focussen op waar jouw bedrijf goed in is en laat je personeelswerving liever over aan anderen.

Wij helpen graag!

Wij helpen je dan ook graag met het optimaliseren van je vacatureteksten. Dat doen we niet alleen door clichés te vermijden, maar ook door te kijken naar wie de doelgroep is en waar die naar op zoek is in een vacature. We zorgen voor een heldere en uitnodigende vacature die qua tone of voice perfect is aangepast aan jouw manier van communiceren. En uiteraard zijn al onze teksten foutloos geschreven.

Wij verbeteren je vacatureteksten

Wat kost de vacaturescan?

Deze vacaturescan kost € 105 excl. btw. En we zijn wel zo eerlijk om het te zeggen wanneer wij denken dat jouw vacaturetekst geen tot weinig aanpassingen nodig heeft. Natuurlijk zullen wij in zo’n geval geen kosten in rekening brengen.

Ben jij benieuwd welke magie wij kunnen toevoegen aan jouw vacatureteksten? Neem contact op met onze marketingadviseur Luc Kipmulder via het contactformulier of bel hem gewoon: 06 23 654 937

Dit blog is geschreven door
Henoch van Paesschen
Henoch
Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder