Copy voor advertenties

Wil jij een (eenmalige) advertentiecampagne lanceren en ben je nog op zoek naar die ene krachtige zin die blijft hangen én die ervoor zorgt dat bezoekers op je advertentie klikken? Zoek niet verder, wij doen dat voor jou!

We krabbelen al jaren

Wij zijn opgegroeid met CU2, Hyves, Superdudes en TMF Chat en maakten de komst van Facebook, Twitter en LinkedIn mee. En nu uploaden we geinige filmpjes op TikTok, gaan we onfilterd door het leven op BeReal en sturen we elkaar elke dag grappige reels door via Insta.

Plan de campagne

Je ziet, Warempel is geen vreemde op social media. En die praktische ervaring gekoppeld met onze ijzersterke en onderbouwde copy zorgen ervoor dat wij voor jou een advertentiecampagne lanceren die impact maakt. We schrijven de titels, teksten en microcopy voor advertenties op Facebook, Instagram of LinkedIn, maar leveren ook gelijk de bijbehorende afbeeldingen, foto’s, banners of video’s. Want als wij iets doen, doen we het goed.

En we doen dus vooral waar we goed in zijn. Zo ligt ónze kracht niet bij de inrichting, analyse en optimalisatie van de advertenties. Daarvoor schakelen we liever de knappe koppen in van Booosters, hét onlinemarketingbureau van Doetinchem. Elke donderdagochtend zit hun onlinemarketingadviseur bij ons op kantoor om onze klanten verder te helpen. Lekker korte lijntjes, daar houden we van!

Wij hoeven niet naar onze woorden te zoeken

We schrijven overigens niet alleen copy voor advertenties op social media, we helpen je ook graag met de kopteksten en beschrijvingsteksten voor je tekstadvertenties in Google. En of je nu één tekst nodig hebt of wil rouleren met tien verschillende versies, wij draaien er onze hand niet voor om.

Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder