Contentpakketten

Contentmarketing is een continu proces. Te allen tijde onder de aandacht blijven van de doelgroep met relevante content, dát is de sleutel tot succes (hé, dat rijmt). Zo verstevig je de relatie met jouw publiek en weten ze jou te vinden voor jouw specifieke expertise en dienstverlening. En zeg nu zelf, dat is toch wat iedereen wil?

En daar gaan we jou bij helpen. Met één van onze contentpakketten ben jij verzekerd van een doorlopende, consistente zichtbaarheid. Ook werken wij op interim-basis bij onze klanten. Kun jij (tijdelijk) extra capaciteit gebruiken, dan komt één van onze contentmarketeers graag bij jou op locatie werken.

Warempel

Terug naar de basis?

Heb jij je strategie nog niet helder voor ogen? Wil je dat iemand met een frisse blik kijkt naar de pijlers waarop je je content focust? Ben je toe aan een merkverhaal dat intern en extern gaat leven? Dan is een brainstormsessie het ideale startpunt! Met een open brainstorm verzamelen we met elkaar zo veel mogelijk input over jouw organisatie en doelgroepen. En we brengen de belangrijkste pijlers in kaart voor de contentkalender. Daarnaast kijken we graag vooruit: wat zijn jouw doelstellingen voor nu en voor in de toekomst? Al deze input werken we uit in een handzaam boekje als naslagwerk.

Aan het einde van deze energieke sessie zitten we boordevol ideeën om de contentstrategie op te zetten en geven we je handvatten om de markt te veroveren. Zo ben je optimaal voorbereid op de toekomst, want dit is hét startpunt voor de ontwikkeling van de website en voor de content- en online marketing van jouw bedrijf.

Wat je krijgt

 • Interactieve brainstormsessie van een dagdeel
 • Je merkverhaal, doelgroepen en hun motivatie in kaart gebracht
 • Belangrijkste pijlers/onderwerpen voor de contentkalender
 • Een sprong naar de toekomst: doelen en doelstellingen
 • Uitwerking van de strategie in een handig naslagwerk waar je nog jaren plezier van gaat hebben

Welk pakket past bij jou?

Om jouw organisatie doorlopend, consistent zichtbaar te maken starten wij vanaf minimaal 10 uur per maand.

Ons uurtarief bedraagt € 115,- excl. BTW.

Contentpakket 1

10 uur per maand

Op basis van de pijlers in de digitale contentkalender schrijven wij maandelijks 2 artikelen. Dit kan dan een blog, project of nieuwsartikel zijn.

Output voor 10 uur contentmarketing:
 • 2 artikelen (blog/nieuwsbericht/project) per maand
 • 4 x per maand een plaatsing op social media*
 • Maandelijkse contentafspraak
*Beeldcreatie in overleg en volgens strategie

Contentpakket 2

16 uur per maand

Op basis van de pijlers in de digitale contentkalender schrijven wij maandelijks 3 artikelen. Dit kan dan een blog, project of nieuwsartikel zijn.

Output voor 16 uur contentmarketing:
 • 3 artikelen (blog/nieuwsbericht/project) per maand
 • 6 x per maand een plaatsing op social media*
 • Maandelijkse contentafspraak
*Beeldcreatie in overleg en volgens strategie

Contentpakket 3

32 uur per maand

Op basis van de pijlers in de digitale contentkalender schrijven wij maandelijks 5 artikelen. Dit kan dan een blog, project of nieuwsartikel zijn.

Output voor 32 uur contentmarketing:
 • 5 artikelen (blog/nieuwsbericht/project) per maand
 • 10 x per maand een plaatsing op social media*
 • Maandelijkse contentafspraak
*Beeldcreatie in overleg en volgens strategie

Ik wil méér
online kansen benutten

Ons specialisme is contentmarketing. Dankzij de hulp van partners zorgen wij ervoor dat we ook andere online kansen benutten. Zoals social-campagnes, zoekmachineoptimalisatie, Google-advertenties of video. We zetten de juiste kanalen en specialisten in om te zorgen voor jouw (online) succes. Via een adviesgesprek brengen wij de kansen in kaart en komen wij tot een compleet advies.

Jouw contentmarketing
naar een hoger level?

Wil je écht jouw contentmarketing naar een hoger plan tillen? Waarbij alle kansen worden benut en de input daarvoor direct wordt opgehaald? Wil je iemand die alle ins en outs van jouw bedrijf komt te weten? Dan is het ook mogelijk om één van onze contentmarketeers in te huren, die vervolgens voor een vast aantal uren per maand bij jou op kantoor jullie team komt versterken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het vooral weten!