Booosters

Onze Warempeliers zijn specialisten. Samen kunnen we veel, maar niet álles. Specialistisch werk laten we dan ook graag over aan de echte experts. Zoals de onlinemarketingspecialisten van Booosters. Zij helpen ons en onze klanten met online marketing. Maar wie is Booosters eigenlijk, wat kunnen ze en hoe werken we samen?

Wie is Booosters?

Booosters (inderdaad, drie o’s) is een onlinemarketingbureau uit Doetinchem. Ze zorgen voor de online vindbaarheid en online groei van bedrijven door hun slimme inzet van online marketing. Ze combineren hiervoor hun specialisme en onze expertise met de kennis van de klant.

Wat kan Booosters?

Booosters is expert in data, bezoekersgedrag in kaart brengen en het verhogen van online resultaat op verschillende kanalen. Of dit nu betaald of organisch is. En wij zijn juist weer expert in goede contentmarketing. Maar je kan nog zulke goede, ontroerende en rake content maken, die moet vervolgens wél bekeken worden! Met advertentiecampagnes zorgt Booosters voor extra zichtbaarheid op social media en in zoekmachines.

Hoe werken wij samen met Booosters?

En dát is waar Booosters om de hoooek komt kijken. Wanneer wij met een klant gaan zitten voor de contentmarketing, is het niet gelijk dat we onze ganzenveer en typmachines tevoorschijn toveren. Als er een zoekwoordenonderzoek nodig is, dan schakelen we Booosters in. Zij kijken naar de belangrijkste trefwoorden en onderwerpen waarop de klant vindbaar wil zijn. Ook komen er dan vaak nieuwe kansen naar voren waar de klant nog niet aan had gedacht. Op basis hiervan optimaliseren wij de webteksten en schrijven we informatieve blogs.

In sommige gevallen zitten we met de klant in zo’n vroeg traject dat wij als online en contentmarketeers ook mede de opzet van de website bepalen. Het eerder genoemde zoekwoordenonderzoek helpt hierbij, want op basis daarvan volgt vanuit Booosters een navigatiestructuur. Deze structuur bepaalt de opzet van de website: welke pagina’s zijn het belangrijkst, welke subpagina’s vallen eronder.

Booosters helpt Warempel niet alleen bij het begin van een contentmarketingtraject, maar ook wanneer we al wat langer onderweg zijn en bepaalde content een extra booost nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan het promoten van vacatures via social media of het retargeten van websitebezoekers die bepaalde content hebben gelezen en waarschijnlijk ook geïnteresseerd zijn in de content die we via betaalde campagnes onder de aandacht brengen.

Bovenal vullen we elkaar aan en bundelen wij onze krachten om zo klanten verder te helpen met een team van specialisten.

Wij zijn blij met Gijs erbij

Gijs OosterleeOnze samenwerking met Booosters verloopt heel transparant en we kunnen meerdere experts inschakelen mocht dat nodig zijn. Maar we werken standaard met één vast contactpersoon en dat is Gijs. Deze onlinemarketingadviseur zit elke donderdagochtend gezellig bij ons op kantoor om, samen met ons, de klant verder te helpen met de online groei en zichtbaarheid. Gijs komt hiervoor speciaal uit het Duitse Bocholt, dus een gebrek aan toewijding kan hem in ieder geval niet verweten worden. 😉

Wil jij meer weten over hoe Gijs en Booosters je verder kunnen helpen met behulp van online marketing? Bel, mail, app of stalk ons dan gewoon.

Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder