SEO-tips & advies

Wij helpen jouw organisatie graag verder met aanvullend onderzoek vanuit SEO. Dit is een continu proces, waarbij we op basis van zoekwoordenonderzoek doorlopend SEO-tips en -advies geven voor contentoptimalisatie.

Tips en advies voor zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Haal méér uit jouw teksten

Online teksten publiceren is geen eenmalig project. Je moet jouw teksten doorblijvend onderhouden. Feiten moeten nog steeds kloppen, teksten moeten foutloos zijn én ze moeten de doelgroep blijven aanspreken. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door iemand consistent naar al jouw webteksten, blogartikelen en andere content te laten kijken. En die vervolgens proactief met tips en advies komt op basis van onder andere een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Onze SEO-expert Hans Lemmens doet niets liever. Hij duikt in al zijn tools en in jouw statistieken om de teksten op jouw website nóg beter te laten scoren. Dankzij onze SEO-tips en -advies werk je gericht aan:

  • Grotere naamsbekendheid
  • Meer (kwalitatieve) websitebezoekers
  • Een hogere positie in Google
  • Beter converterende pagina’s

Reactieve en proactieve SEO-tips en -advies

Hans kan reactief jouw webteksten optimaliseren, door bijvoorbeeld met zijn SEO-bril op te kijken naar bestaande pagina’s en content. Maar hij kan ook proactief jouw organisatie online verder helpen door uit te zoeken waar nog kansen liggen. Dit doet hij bijvoorbeeld door te kijken op welke relevante zoektermen jij nog geen landingspagina’s hebt. Of door aan te geven welke teksten wel een extra verdiepingsslag kunnen gebruiken. Hij adviseert dan om nóg uitgebreider over een bepaald onderwerp te schrijven of door juist relevante subonderwerpen uit te lichten.

Wees niet bang, de adviezen die Hans geeft én de teksten die onze contentmarketeers vervolgens voor jullie kunnen schrijven, zijn áltijd geschreven voor mensen en niet voor robots. Natuurlijk houden we rekening met de criteria die Google en Bing gebruiken om pagina’s te ranken, maar al onze teksten blijven lekker leesbaar en onze tips concreet en logisch.

SEO-advies in combinatie met nieuwe content

Soms is ons SEO-advies vrij simpel op te volgen. Het is dan een kwestie van wat (tussen)koppen iets duidelijker formuleren of een alinea herschrijven. Maar in veel gevallen kan je pas écht stappen maken in jouw online vindbaarheid als je jouw teksten eens grondig onder de loep neemt. De opbouw moet anders, de inhoud moet nóg beter afgekaderd worden, teksten moeten echt foutloos en als kers op de taart vul je jouw teksten aan met relevante afbeeldingen, foto’s en video’s. Dit kan je natuurlijk zelf doen, maar je kan ook je contentmarketing uitbesteden. Onze ervaren en gedreven contentmarketeers tillen graag jouw organisatie naar een hoger plan. Dit doen ze in nauwe samenwerking met Hans en met jou.

Stap voor stap naar betere online vindbaarheid

Op deze manier gaan we stap voor stap jouw website beter online vindbaar maken. We breiden bestaande teksten uit, schrijven nieuwe landingspagina’s en nemen als dat nodig is de navigatiestructuur eens goed onder handen. Alles om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep vindt waar ze in de zoekmachine naar op zoek zijn. Je wil namelijk relevante bezoekers naar jouw website trekken en die de door jou gewenste actie laten uitvoeren. Dat kan bijvoorbeeld het invullen van een contactformulier zijn, het bezoeken van je webshop, het leren kennen van jouw collega’s of het opsturen van een sollicitatie. Wat jouw doelen ook zijn, Hans en ons team van contentmarketeers helpen jou ermee!

Samenwerken aan de beste website

En dat doen ze niet alleen. Zo werkt Warempel nauw samen met onlinemarketingbureau Booosters uit Doetinchem als we bijvoorbeeld via betaalde advertenties een bepaalde pagina extra onder de aandacht willen krijgen. Ook helpen zij samen met onze online strateeg Bart een gedegen strategie uitwerken voor jouw organisatie, zodat je écht goed weet wat je aan het doen bent online. En zoekmachineoptimalisatie wordt daar dan een essentieel onderdeel van.

Ook kunnen we altijd terugvallen op de ervaring en inzet van BIG FAT Internet. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuw aan te maken landingspagina, het maken van vette afbeeldingen óf het aanmaken van (complexe) pagina’s, de frontenders en designers van BIG FAT Internet zorgen ervoor dat jouw wensen waarheid worden.

Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder