Contentmarketing uitbesteden

Wil jij je contentmarketing uitbesteden? Dan ben je bij Warempel op het juiste adres. Ons ervaren en complementaire team van contentmarketeers helpt jouw organisatie consistent zichtbaar te zijn online. Hoe? Door vanuit strategie en vaste pijlers te schrijven over wat jou en jouw klanten bezighoudt. Elke maand opnieuw.

Warempel
Maud Stekelenburg

Besteed je contentmarketing uit aan Warempel

Zeg je Warempel, dan zeg je contentmarketing. Dit creatieve bureau uit Zevenaar verzorgt al jarenlang de contentmarketing voor tal van organisaties en bedrijven in Oost-Nederland. We hebben klanten in de regio Arnhem-Nijmegen, de Liemers, de Achterhoek én ver daarbuiten.

We beperken ons niet tot een bepaalde industrie, bedrijfsgrootte of sector. We schrijven voor B2C, B2B, metaalbewerkers, cateringbedrijven en multinationals. Waarom? Omdat élke organisatie een verhaal heeft te vertellen. En wij houden van verhalen!

Welk pakket past bij jou?

Om jouw organisatie doorlopend, consistent zichtbaar te maken starten wij vanaf minimaal 10 uur per maand.

Ons uurtarief bedraagt € 115,- excl. BTW.

Contentpakket 1

10 uur per maand

Op basis van de pijlers in de digitale contentkalender schrijven wij maandelijks 2 artikelen. Dit kan dan een blog, project of nieuwsartikel zijn.

Output voor 10 uur contentmarketing:
  • 2 artikelen (blog/nieuwsbericht/project) per maand
  • 4 x per maand een plaatsing op social media*
  • Maandelijkse contentafspraak
*Beeldcreatie in overleg en volgens strategie

Contentpakket 2

16 uur per maand

Op basis van de pijlers in de digitale contentkalender schrijven wij maandelijks 3 artikelen. Dit kan dan een blog, project of nieuwsartikel zijn.

Output voor 16 uur contentmarketing:
  • 3 artikelen (blog/nieuwsbericht/project) per maand
  • 6 x per maand een plaatsing op social media*
  • Maandelijkse contentafspraak
*Beeldcreatie in overleg en volgens strategie

Contentpakket 3

32 uur per maand

Op basis van de pijlers in de digitale contentkalender schrijven wij maandelijks 5 artikelen. Dit kan dan een blog, project of nieuwsartikel zijn.

Output voor 32 uur contentmarketing:
  • 5 artikelen (blog/nieuwsbericht/project) per maand
  • 10 x per maand een plaatsing op social media*
  • Maandelijkse contentafspraak
*Beeldcreatie in overleg en volgens strategie

Ik wil contentmarketing
uitbesteden

Onze contentmarketeers zijn zeer nieuwsgierig van aard en kunnen niet wachten om hun tanden te zetten in een nieuw onderwerp. Behandel ze als een interim-collega en voor je het weet knallen ze de ene rake content na de andere op je website of je social-kanalen. En we helpen je net zo makkelijk met betaalde social-campagnes, zoekmachineoptimalisatie, Google-advertenties of video.