Tempodeur

personeelswerving
Scroll

De case van Tempodeur

Wie?

Tempodeur (contactpersoon: Roel Stinesen)

Waarom?

Tempodeur wilde een vacature voor monteur onder de doelgroep promoten

Wat?
Waarmee?

Succesvol nieuwe collega’s werven gaat makkelijker als (potentiële) kandidaten weten waar jouw bedrijf voor staat. Dat ze vaker zien wat het betekent om bij jou te werken. Dat ze een inkijkje krijgen in het bedrijf, de werkzaamheden en de ervaringen van jouw medewerkers. Zo ontstaat een duidelijk beeld wat een kandidaat mag verwachten als die bij jou aan de slag gaat. Zodat je ook écht een goede match krijgt met de nieuwe medewerkers.

Veel bedrijven zíjn al heel aantrekkelijk als werkgever, maar laten zich (nog) niet structureel en consistent zíén als aantrekkelijke werkgever. En dat terwijl ze enorm veel te bieden hebben.

Dit was de vraag

Zo ook bij Tempodeur. Dit bedrijf is een specialist in bedrijfsdeuren en biedt voor elke doorgang een passende oplossing. Tempodeur is een succesvol bedrijf dat zijn afspraken altijd nakomt en een goede naam heeft in de markt. Zij vroegen ons om een vacature voor monteur onder de doelgroep te promoten.

Zo pakten wij het aan

Na een korte brainstorm kregen wij een duidelijk inzicht in wat Tempodeur te bieden heeft voor deze doelgroep. Én bepaalden we op welke motieven we gingen inspelen. Zo konden we een onderscheidende vacaturetekst maken en een advertentie ontwikkelen om te promoten op Facebook en Instagram.

Met een leuke – al zeggen we het zelf – woordgrap (nee, niet door Henoch, credits naar Marije) zetten we de doelgroep aan om te solliciteren. De call-to-action “kom maar deur” past zeker bij dit toegankelijke bedrijf. We hebben vervolgens de vacature uitgezet onder de doelgroep, in een straal van 20 kilometer om Duiven.

Dit was het resultaat

Met direct succes! We konden de vacature al snel onderbreken, omdat er al heel snel een monteur uit Westervoort werd aangenomen uit verschillende sollicitaties! Ja, we geloven nog steeds in consistent zichtbaar zijn als werkgever, maar soms schiet je direct in de roos. 😉 Dus kom maar deur met jouw uitdagingen!

Bekijk hieronder de videobanner die wij hebben ingezet op Facebook en Instagram:

En dit vonden zij ervan

Roel van Tempodeur was zeer te spreken over de samenwerking. Ook omdat de vacature daarvoor al twee maanden, zonder succes, uitstond bij een werving-en-selectiebureau. “We waren dringend op zoek, dus hebben we Warempel gevraagd om mee te helpen de vacature in te vullen. Met Marije kwamen we al snel tot goede inzichten en leidde dit tot een vacaturetekst die echt aansluit bij hoe wij zijn. De advertentie was pas gestart en we hadden al direct succes. Dit hadden wij niet verwacht en we waren écht positief verrast!”

 

“Marije kwam met een vacaturetekst die écht aansluit bij hoe we zijn. We hadden direct succes! Totaal onverwacht, maar heel fijn!”
Roel Stinesen

One-woman-job

De vacature voor Tempodeur werd georganiseerd door Warempel. Onderstaande collega was daar verantwoordelijk voor:

We hebben nog veel meer referenties.

Meer weten?
Neem contact op met Marije Hulstijn
Marije Hulstijn