Ontbijtsessie

AI & Vacatureteksten

Wanneer? Donderdag 5 oktober, 09:00 – 12:00

Waar? Warempel  (Exa 59 in Zevenaar)

Met twee praktische presentaties, één over ChatGPT en andere AI-tools en één over vacatureteksten schrijven in de praktijk, ben jij straks helemaal op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van contentmarketing. Je leert tijdens deze gratis ontbijtsessie alles over hoe je AI slim voor jou kan laten werken én je gaat aan de slag met vacatureteksten, zodat jij potentiële kandidaten overtuigt om te solliciteren. Geloof ons, dit wil je niet missen!

Het programma van deze ochtend in het kort:


09:00 – 09:30 Inloop en ontvangst met koffie, thee en ontbijt
09:30 – 10:00 Presentatie AI door Henoch
10:00 – 10:30 Netwerken en bijpraten
10:30 – 10:45 Presentatie Vacatureteksten door Marije
10:45 – 11:15 Vacatureteksten doornemen
11:15 – 11:30 Mini-quiz
11:30 – 12:00 Netwerken en napraten

Aanmelden kan tot en met donderdag 28 september. We hebben een beperkt aantal plekken, dus reageer snel!

AI: content met een byte &
Vacatureteksten schrijven in de praktijk

AI-tools: we kunnen er niet meer omheen. ChatGPT verovert de wereld en er is al veel over gezegd en geschreven. In één van onze recentste blogs legden we je uit dat wij deze tool nog niet volledig omarmen. Maar helemaal negeren kunnen en willen wij het ook niet. Hoe ga je er slim mee om? Onze contentmarketeer Henoch geeft je tips & tricks om jouw leven een stukje makkelijker te maken.

Collega Marije pakt het tijdens deze ontbijtsessie ook praktisch aan. Zij vertelt alles over het schrijven van de perfecte vacaturetekst. Hoe verleid je potentiële medewerkers met een overtuigende vacature om ze te laten solliciteren? Tijdens deze sessie gaat Marije ook actief met jouw eigen tekst aan de slag. Zo kun je direct haar tips in de praktijk toepassen.

En het mooiste van deze ochtend? Al deze handige tips én het heerlijke ontbijtje krijg jij helemaal voor niks! Dus, waar wacht je nog op? Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen!

Meld je aan
Aanmelden kan tot en met donderdag 28 september. We hebben een beperkt aantal plekken, dus reageer snel!

Aanmelden ontbijtsessie 29 februari 2024

(Vereist)

Meer weten?
Neem contact op met Marije Hulstijn
Marije Hulstijn