Vacaturevideo’s

Goed personeel werven is lastig. Je moet dus echt alles uit de kast halen wil je mensen warm maken voor de functie die bij jullie vrijkomt. Eén van de manieren om dat te bereiken is de inzet van vacaturevideo’s.

Je wordt er vacatureluurs van

De arbeidsmarkt kent momenteel zoveel spanning, dat we hem even lekker zouden willen masseren. Er zijn meer vacatures dan werklozen, dus dat betekent dat je moet opvallen. Wij helpen je graag met personeelswerving en kunnen bijvoorbeeld je vacatureteksten schrijven of optimaliseren.

Maar soms is dat niet genoeg. Of je hebt zoveel vacatures dat je in één keer goed wil overbrengen waar je als werkgever voor staat en hoe werken bij jouw organisatie eruitziet. In zulke gevallen biedt een vacaturevideo de uitkomst. Met zo’n video werk je tegelijkertijd aan je werkgeversmerk én zorg je ervoor dat je vacatures er nog beter uitspringen. En de beelden die we schieten kun je daarna nog gebruiken in je korte video’s voor social!

Kijk maar hoe we dat deden voor Visser Duiven:

Het voordeel van video*

Als je een vacaturevideo wil, dan komen onze contentmarketeer en videograaf graag langs om te zien hoe werken bij jullie organisatie er nou uitziet. We denken graag met je mee over de precieze invulling van de video. Wat wil je laten zien, wie laat je aan het woord en wat wil je precies bereiken met de video. Ook schrijven wij het script en zorgen we ervoor dat voor iedereen, op de dag(en) van opname, duidelijk is wie waar moet zijn en wat moet zeggen. Daarna is het ‘slechts’ een kwestie van filmen, editen en tadaa: je vacaturevideo staat online!

* Ja, we hebben een aantal Spinvis-fans in ons team…