Foto en video

Foto & video

Content is meer dan tekst. Content is óók foto en video. Niet dat onze contentmarketeers naast een vlotte pen óók fotogenie(k?) zijn en zich Quentin Tarantino wanen. Welnee, laat hen maar lekker schrijven. Maar onze fotograaf en videograaf zijn wel helden met beeld. Of je nu producten scherp op de foto wil hebben of een vette video wil die laat zien waar jouw organisatie voor staat, wij denken graag met je mee. En reken maar dat die klik er komt! 📸

Check of die klik er is

Wat zijn
we toch
beeldig!

Korte video’s voor social

Bewegend beeld wordt steeds belangrijker, juist op social media. Nu zeggen we niet dat je gekke dansjes op TikTok moet maken (mag wel!), maar soms kan een (korte) video op YouTube of Instagram meer doen dan duizend woorden. En hierdoor maak je het gelijk een stuk persoonlijker!

We houden het graag kort: klik!

Vacaturevideo’s

Personeel aantrekken is lastig, dus vacatureteksten worden alsmaar belangrijker. Wat je erin zet, bepaalt of iemand jouw organisatie aantrekkelijk vindt of niet. Een verhelderende vacaturevideo kan net dat laatste zetje geven. Door medewerkers aan het woord te laten of door simpelweg te laten zien hoe jullie werken.

Ontdek de kracht van vacaturevideo's

Bedrijfsvideo’s

Potentiële klanten, medewerkers en leveranciers willen graag een goed beeld van jouw organisatie. Samen met onze videograaf ontwikkelen wij een vette video die jouw bedrijf neerzet zoals jullie zijn. Verwacht van ons wel een kritische en open blik. En informeel of zakelijk? Niks is ons te gek, wij drukken toch wel op rec!

Lees hoe je bedrijfsvideo's kan inzetten

Fotografie

Sommige zaken kun je nóg zo mooi omschrijven, maar beter is het om ze gewoon te laten zien. Denk bijvoorbeeld aan je medewerkers of de producten die je verkoopt. Warempel doet portretfotografie en productfotografie, maar levert ook de foto’s voor op je website of social media.

Klik, klik, klik!
Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder