Ontbijtsessie

Storytelling & Personal Branding

Wanneer? Donderdag 29 februari, 09:00 – 12:00

Waar? Warempel  (Exa 59 in Zevenaar)

De ontbijtsessie van Warempel staat dit keer in het teken van verhalen vertellen. Met twee inspirerende presentaties, één over storytelling en één over personal branding, weet jij straks precies hoe je het verhaal van jouw organisatie én jouw eigen verhaal met de wereld moet delen. Tijdens deze gratis ontbijtsessie ontdek je de geheimen van goede content en leer je verhalen vertellen die jouw doelgroep aan jou én aan jouw merk bindt. Geloof ons, dit wil je niet missen!

Het programma van deze ochtend in het kort:


09:00 – 09:45 Inloop en ontvangst met koffie, thee en ontbijt
09:45 – 10:30 Presentatie Storytelling door Tamara
10:30 – 11:00 Pauze – even een frisse neus halen!
11:00 – 11:45 Presentatie Personal Branding door Maud
11:45 – 12:00 Mini-quiz
12:00 – 12:15 Netwerken en napraten

Aanmelden kan tot en met donderdag 15 februari. We hebben een beperkt aantal plekken, dus reageer snel!

Er was eens… een goed verhaal:
storytelling & personal branding in de praktijk

Er was eens… Een goed verhaal! En dat heb jij ook, de kunst is alleen om het verhaal van jouw bedrijf of organisatie op de juiste manier naar buiten te brengen. Storytelling helpt hierbij. Met deze techniek leer je verhalen vertellen met passie en emotie, met als doel om een emotionele verbinding te creëren met jouw doelgroep. Want échte verhalen, díe blijven hangen! Onze collega Tamara vertelt je er alles over.

In het tweede deel van onze ontbijtsessie ga je juist aan de slag met je eigen verhaal. In Mauds presentatie over personal branding leer je waarom het belangrijk is om jezelf als ‘merk’ neer te zetten en content vanuit jouw persoonlijke (Linkedin-)profiel te delen. Mensen doen immers eerder zaken met mensen dan met bedrijven, dus op het gebied van personal branding is er nog een wereld te winnen!

En het mooiste van deze ochtend? Al deze handige tips én het heerlijke ontbijtje krijg jij helemaal voor niks! Dus, waar wacht je nog op? Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen!


Meld je aan
Aanmelden kan tot en met donderdag 9 februari. We hebben een beperkt aantal plekken, dus reageer snel!

Aanmelden ontbijtsessie 29 februari 2024

(Vereist)

Meer weten?
Neem contact op met Tamara Buunk
Tamara Buunk