Fotografie

Een website zonder beelden is een heel karige website. Als contentmarketingbureau zorgen wij niet alleen voor de juiste teksten op je website, maar we kunnen ook de foto’s aanleveren. Of het nu gaat om de fotografie van personeel, producten of het kantoor, wij leggen het allemaal vast!

Beeldig, hoor!

Met tekst kun je heel veel. Door je fantasie te gebruiken kun je de prachtigste werelden creëren. Maar er zijn ook een paar zaken die je beter aan een publiek kan presenteren door middel van foto’s. Denk aan je collega’s; die wil je toch gewoon laten zien in plaats van dat je ze omschrijft? En voor producten idem dito. Er zijn weinig klanten die online iets kopen zonder een of meerdere foto’s van het product te hebben gezien.

Wij van Warempel helpen je graag met portretfotografie en productfotografie. Wij leggen je collega’s vast zoals jij dat wil. In één grote teamfoto, met losse foto’s of misschien wel met originele gifjes. En de producten uit je webshop kunnen we ook mooi op de gevoelige plaat leggen, zodat ze nóg beter zullen verkopen.

Praatje, plaatje, daadje

Daarnaast hebben we ons ook ontwikkeld in het aanmaken van een beeldbank. Dit is een bibliotheek die we vullen met allerlei verschillende foto’s, zodat je die in de toekomst kan gebruiken voor je website of op social media. Denk aan foto’s van het pand, collega’s aan het werk, de bedrijfswagens, vrijdagmiddagborrels, machines en meer.