Bedrijfsvideo’s

Let’s go, pro!

Potentiële klanten, medewerkers en leveranciers willen graag een goed beeld van jouw organisatie. De vraag is alleen: hoe presenteer jij jouw bedrijf richting de buitenwereld? Het antwoord: een bedrijfsvideo! Met onze kritische en open blik vertalen wij het verhaal van jouw organisatie naar een vette en creatieve video. Informeel, zakelijk of compleet out of the box? Kom maar op, niks is ons te gek!

Een bedrijfsvideo is een uitstekend middel om jouw merk aan een breed publiek te tonen. En dat kan op verschillende manieren. Je kan de video leuk en laagdrempelig insteken of je gaat voor een serieuze en informatieve film; de keuze is aan jou!

Voorbeelden voor beelden

De bedrijfsvideo kun je vervolgens op diverse manieren inzetten. Zo kan je:

  • je homepage écht laten knallen
  • de ‘Over ons’-pagina verrijken
  • een inkijkje geven in jouw bedrijf op de vacaturepagina
  • de video afspelen tijdens presentaties

Hieronder een voorbeeld van een bedrijfsvideo die we maakten voor Villa Mondriaan, een museum in Winterswijk. Deze video geeft de kijker een goed beeld van het museum én laat tegelijkertijd een sneak preview van de (nieuwe) tentoonstellingen zien. Enne, zoals je kunt zien lenen collega’s Luc, Marije en Tom zich óók voor figurant 😉

De ontwikkeling van een bedrijfsvideo pakken we volgens een vaste strategie aan: we komen graag een keer langs om te zien wat jullie organisatie nou zo mooi maakt, we denken na over de invulling van de video en schrijven vervolgens het script. Dit vertalen we naar een creatief beeld, waarmee we écht laten zien hoe jullie als bedrijf zijn. Daarna editen we alles mooi aan elkaar et voilà, jullie bedrijfsvideo is klaar.