Interim contentmarketeer op locatie

Tijdelijk extra capaciteit nodig voor jouw marketing- of communicatieafdeling? Doordat een collega is uitgevallen of een nieuwe baan heeft? Warempel helpt je uit de brand! Wij nemen de werkzaamheden over, zodat jouw interne- en externe communicatie niet stil komt te liggen. Wij ontzorgen, regelen en creëren, zodat jij ondertussen rustig op zoek kunt gaan naar een nieuwe collega. Of niet, want je mag ons natuurlijk ook voor altijd houden. 😉

 

Een kameleon in je team

Natuurlijk zijn wij ook maar gewoon mensen, maar je mag onze contentmarketeers best vergelijken met dit bijzondere reptiel. Want zoals een kameleon zich aanpast aan zijn omgeving, zo passen onze contentmarketeers zich aan aan jouw bedrijf. Een handige eigenschap die uitstekend van pas komt als wij op interim-basis bij jou aan de slag gaan. Wij kunnen de marketing- en communicatiewerkzaamheden namelijk zó voor je oppakken. Dankzij ons inlevingsvermogen dragen wij binnen no time jouw merkverhaal uit en weten dit te vertalen naar pakkende content. Die we vervolgens verspreiden op de juiste kanalen. Zowel intern als extern.

Schakelen met een specialist

Eén van onze contentmarketeers komt bij jou op locatie, bewaakt jouw contentstrategie en voert deze uit. Hij of zij is jouw vaste contactpersoon voor de werkzaamheden, maar achter elke contentmarketeer van Warempel zit natuurlijk een heel team. Dus zijn er visuele banners nodig voor social media, wil je een Facebookcampagne opzetten of een video laten maken? De contentmarketeer schakelt tijdig de juiste specialist in.

Niet lullen maar poetsen

Op een pragmatische wijze zorgen wij ervoor dat jouw communicatie consistent blijft. Zowel intern als extern. Zo blijven jouw medewerkers op de hoogte van wat er speelt binnen de organisatie en voorkom je een gat in jouw online zichtbaarheid. Hoef je je dáár in ieder geval geen zorgen over te maken. En kun jij in alle rust op zoek naar een structurele oplossing voor jouw capaciteits-uitdaging.

De voordelen van een interim-contentmarketeer

  • Wij bewaken jouw strategie en merkidentiteit
  • Wij voeren jouw marketing- en communicatiewerkzaamheden uit
  • Wij zijn binnen no time onderdeel van jouw organisatie
  • Je profiteert van de voordelen van een groter team
Meer weten?
Neem contact op met Luc Kipmulder
Luc Kipmulder