Olpa Hank

Webteksten
Scroll

De case van Olpa Hank

Wie?

Olpa Hank (contactpersoon: Jörn-Olav en Aksel Larsson)

Waarom?

Ze wilden duidelijke informatie en meer conversie, zonder in te boeten op gebruiksvriendelijkheid

Wat?
Waarmee?

Olpa Hank is een toonaangevend metaalbewerkingsbedrijf in het Noord-Brabantse Raamsdonkveer. De basis voor het bedrijf werd in 1984 gelegd, toen Karl en Ineke Larsson een bedrijf startten in de fijnmechanische metaalbewerking. Inmiddels hebben zoons Jörn-Olav en Aksel het stokje overgenomen, en staan zij gebroederlijk samen aan het roer van het goedlopende bedrijf.

Door duurzame keuzes te maken én continu te investeren in nieuwe machines en technieken heeft het bedrijf onder leiding van de broers een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels is de naam Olpa Hank een begrip in de regio en ver daarbuiten. Ook online timmeren de broers hard aan de weg. En bij dat laatste onderdeel mochten wij hen een handje helpen!

Dit was de vraag

Jörn-Olav en Aksel Larsson waren op zoek naar een nieuwe website, die goed laat zien wat ze leveren aan expertise en diensten én die nieuwe klanten aantrekt. De huidige website was gebouwd door onze collega’s van BIG FAT Internet, en voor het nieuwe ontwerp en de doorontwikkeling trok Olpa Hank opnieuw bij hen aan de bel. En ze schakelden ons in voor het creëren van professionele, overtuigende én SEO-proof webteksten. Een mooi samenspel tussen onze labels, dus!

Dit was de uitdaging

“Een nieuwe website die op een duidelijke en overtuigende manier laat zien wat wij allemaal kunnen en doen op het gebied van metaalbewerking.” Dát was de wens van Olpa Hank. De uitdaging lag in het vinden van een mooie balans tussen een technisch goede website, een aantrekkelijke presentatie van de informatie én gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers.

Zo pakten wij het aan

Zonder samenwerking geen resultaat, dus gedurende het gehele project was er een nauw samenspel tussen Olpa Hank, BIG FAT Internet en Warempel. De betrokkenheid en toewijding van Olpa Hank waren vanaf het begin cruciaal. De broers reageerden snel op onze vragen en leverden direct input, waardoor wij snel stappen konden maken.

Dit deed BIG FAT Internet

BIG FAT internet ging aan de slag met het ontwerpen van een op maat gemaakte website die de technische expertise van Olpa Hank weerspiegelt. Het ontwerp werd zorgvuldig afgestemd op de bekende huisstijl van het bedrijf, met aandacht voor een professionele uitstraling en gebruiksgemak. De nadruk lag op het presenteren van de verschillende diensten en oplossingen van Olpa Hank, waarbij visuele elementen (zoals foto’s, video’s en iconen) en een heldere navigatie een belangrijke rol speelden.

En dit deed Warempel

Tegelijkertijd werkte Warempel nauw samen met Olpa Hank bij het creëren van webteksten die hun expertise sterk neerzetten. Natuurlijk schreven wij deze teksten SEO-proof én stemden wij ze af op de informatiebehoefte van (potentiële) klanten. Hierbij mochten ook overtuigende call-to-actions niet ontbreken, zodat bezoekers worden aangespoord tot conversie (contact opnemen of een offerte aanvragen).

Dit is het resultaat

Dankzij de mooie samenwerking tussen Olpa Hank, BIG FAT internet en Warempel werd een succesvolle website gerealiseerd die voldeed aan de gestelde doelen. De belangrijkste winsten op een rij:

Professioneel ontwerp: De website van Olpa Hank straalt een professionele uitstraling uit en weerspiegelt de technische expertise van het bedrijf. Het ontwerp is aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en overtuigend.

Effectieve presentatie van diensten: De website biedt een duidelijk overzicht van de verschillende diensten en oplossingen die Olpa Hank aanbiedt. Potentiële klanten kunnen gemakkelijk navigeren en de informatie vinden die ze nodig hebben.

Verbeterde conversie: De webteksten van Warempel zijn geoptimaliseerd om de aandacht van bezoekers te trekken en hen aan te zetten tot actie. Dit heeft geleid tot een verhoogd aantal offerteaanvragen en contactverzoeken.

Door deze aanpassingen kan Olpa Hank haar (potentiële) klanten nog effectiever bereiken en overtuigen, waardoor het bedrijf nóg verder kan groeien!

“De samenwerking tussen alle partijen liep erg goed. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat!”
Jörn-Olav Larsson

Teamwork

Bij dit project is deze collega betrokken:

Meer weten?
Neem contact op met Marije Hulstijn
Marije Hulstijn