B&S

Contentmarketing
Scroll

De case van B&S

Wie?

B&S (contactpersoon: Judith Dam)

Waarom?

Doorlopend zichtbaar zijn

Wat?

Contentmarketing

Waarmee?

Doorlopende zichtbaarheid

B&S helpt al meer dan veertig jaar mensen met een lichamelijke beperking aan een betere kwaliteit van leven. Met hun enorme expertise in autoaanpassingen en revalidatietechniek krijgen klanten hun vrijheid en zelfstandigheid weer terug, iets wat zij misschien niet eens meer voor mogelijk hielden.

Om deze waardevolle dienstverlening breder onder de aandacht te brengen, helpt Warempel B&S met het schrijven van (SEO-)blogs, nieuwsberichten, succesverhalen, socialmediaberichten en gerichte Facebook-advertenties.

Judith Dam, B&S:

“Warempel helpt mij met de structuur en de doorlopende zichtbaarheid van B&S. Dit doen ze met het schrijven van succesverhalen, het SEO-redigeren van blogs en nieuwe informatieve pagina’s en het aanmaken van social-campagnes en Google-campagnes. Niels, Marije en ik hebben een vaste periodieke afspraak waarbij we nieuwe kansen bespreken en deze direct concretiseren. Het is écht heel mooi om te zien dat we elkaar zo versterken. Met mijn kennis van de markt en de beleving van B&S, Niels met de specifieke onlinemarketingcampagnes en Marije als contentspecialist vormen we écht een team.”

Marije, Warempel:

“Met Judith hebben we een hele prettige samenwerking. Ze heeft gevoel voor tekst en schrijft echt uit haar hart en speelt in op actuele vragen van haar klanten. Met duidelijke uitleg en tips weten klanten snel welke aanpassing geschikt is voor welke beperking. Naast specifieke productinformatie denkt zij ook verder en adviseert zij klanten over de vergoedingen waarvoor klanten in aanmerking komen. Aan ons de taak om de blogs ook goed vindbaar te maken binnen de zoekmachines, zodat deze goede content ook de doelgroep bereikt en we bijdragen aan het gemak en de zelfstandigheid van de doelgroep.”

Niels, Warempel & Booosters:

“Het is heel mooi dat de kansen die ik zie voor nieuwe content worden verzilverd door Judith en Marije. Het DNA van B&S komt altijd terug in elke uiting en de structuur van blogs en pagina’s spelen ook altijd in op de informatiebehoefte van de doelgroep. Dat is de combinatie die ervoor zorgt dat de zoekmachines jouw content leuk vinden, maar nog veel belangrijker dat we de doelgroep helpen met de content.”

“Met contentmarketing helpen wij de doelgroep van B&S, mensen met een lichamelijke beperking, aan meer zelfstandigheid en kwaliteit van leven.”
Judith Dam

Teamwork

Bij dit project is deze collega betrokken:

Meer weten?
Neem contact op met Marije Hulstijn
Marije Hulstijn