Ontbijtsessie

Neuromarketing & Microcopy

Wanneer? Donderdag 2 februari, 09:00 – 11:30

Waar? Warempel, Exa 59 in Zevenaar

Hoe verleid je jouw doelgroep zodat ze jouw product of dienst kopen? Door het slim toepassen van gedragspsychologie in jouw teksten help je jouw publiek de gewenste actie uit te voeren. Tijdens deze gratis ontbijtsessie leer je er meer over!

Aanmelden kan tot en met woensdag 1 februari. We hebben een beperkt aantal plekken, dus reageer snel!

Neuromarketing & Microcopy

Wist je dat mensen vooral onbewust beslissingen nemen? Dus ook wanneer ze besluiten om wel of niet jouw product of dienst af te nemen. Door het toepassen van neuromarketing en microcopy beïnvloed je het onbewuste gedrag van mensen. We hoeven je vast niet uit te leggen dat dit heel wat voordelen met zich mee brengt, waar niet alleen wij, maar ook jij heel blij van wordt.

Tijdens de ontbijtsessie op 2 februari delen Warempel-contentmarketeers Marije en Tamara concrete en makkelijk toepasbare richtlijnen en inzichten die belangrijk zijn als het gaat om het verleiden en overtuigen van jouw doelgroep. En het mooiste? Ze delen deze tips gratis met je. En dan ook nog onder het genot van een lekker ontbijtje. Dus, waar wacht je nog op? Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen:

Meld je aan
Aanmelden kan tot en met donderdag 26 januari. We hebben een beperkt aantal plekken, dus reageer snel!

Ontbijtsessie Neuromarketing & Microcopy

Meer weten?
Neem contact op met Tamara Buunk
Tamara Buunk